Zobacz pojedynczy post
stary 17-01-2005, 10:12   #1
Galnor
Użytkownik Forum

Galnor's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eldars
Świat: Aurea
Poziom: 45+
Skille: 55/55+
Poziom mag.: 4+
Galnor ma numer GG 5500462
Domyślny Weshali's Thread

Spodobały mi się ostatnio różne tego typu tematu więc postanowiłem założyć swój i także pokazywać ludziom moje zdjęcia Temat będzie ciągle aktualizowany

Tutaj sobie expie na larvach ;P

Ino zszedłem troche niżej i po małej walce ze scarabami doszedłem do wniosku że zjadły za dużo fasolki

Wyczerpujący exp

I jego efekty

600k exp Jestesm z siebie dumny

I po drodze adv w swordzie

I co? A mówią że expienie nudne

I loocik ze scarabków

To teraz z innej beczki, nie będe was przecież ciągle zanudzał scarabami
Poszliśmy na questa w Elf fortress, a właściwie to na 2 questy

Tutaj ekipa

Żeby nie było quest spollingu już loot z pierwszego questa (2 small saphire, Bow, 30 burst arrows, 60 poison arrows, mana fluid, life fluid)

Tu pomyliłem wyjścia i o to co spotkałem (na zdjęciu nie widać ale było koło 6 scoutów i 10 elfów

Czyżby Time ring quest? To jeszcze przed rozwaleniem, strasznie mi się podoba ten screen

A to już po

No i loocik

Tak jak na zdjęciu

Spodobały nam się questy, więc stwierdziliśmy że skoro time ring zrobiliśmy to czemu mamy nie robić inych? To ten sam dzień No więc quest na Blood herb, a właściwie tylko loot

I na koniec, nie ma zdjęć z miejsca questa bo to by za dużo mówiło (powiem tyle że blisko blood herba) jest quest i oto loot (5 mumi na raz do zabicia, Me rox bo solo ubiłem )

Tutaj już mój domek (Paupers Palace 34 )

I ss z wojny między gildią Blood Brotherhood a jakimiś tam szwedami (konkretnie to jeszcze przed wojna, a to moja druga postać)

No to na tyle, myśle że złe nie są Temat będzie ciągle aktualizowany

COMMENT PLXOR!!!!!!
HAIL FAKE's _/
-------------------------------
Pomogłem ci? Zaszkodziłem ci?
Wystaw mi notkę i powiedz o tym
Galnor jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.