Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ameriov
20lvl owszem. Ale z 30lvlem mogły by być problemy... Szczerze, widziałem tylko botterów biegających po orc hell i bear room, takiego nie.
Jednak jest jeszcze inny sposób. Zablokować przejście i ustawić takiego trapa jak ten, gdzie testowałeś kombosy na TS. Tam by padl napewno, a podprowadzenie go nie powinno być zbyt trudne dla kilkuosobowego zespołu. Tylko powodzenie zależało by od tego, czy udałoby się go tak wymanewrować, aby miał chęci ubić potwory z trapa. A to już zależy od wielu rzeczy, których ja nie jestem w stanie przewidzieć.
|
Przede wszystkim od tego, jak zareaguje bot. Równie może ominąć wolfy i orki, które są skierowane na osobę trapującą.
Tworzenie takiego trapa pochłania trochę czasu, a znając Rookgaard co każde 10 minut ktoś przybędzie na questa i w tym czasie zepsuje wszystko (dlatego wykorzystałem do sprawdzenia jego możliwości na TSie, gdzie byłem sam). A bot spokojnie gwałci orki dalej.
A to miejsce, które zaznaczyłem jest łatwiejsze, bo mniej popularne. Jednakże teraz mam pewne wątpliwości co do tych waypointów. Otóż zapomniałem o pajęczynie, która blokuje przejście (czyżby sposób na boty? Nieee... CS nie myśli od tego zacznijmy). Ale można też ropnąć na trapa (teraz spojrzałem na Tibian Earth).
Jak skończy mi się ban sprawdzę combo jakie może wyjść.