Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 10-11-2008, 00:17   #12013
Roro
Użytkownik Forum

Roro's Avatar

Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: danera
Poziom: 44
Skille: 83/69
Poziom mag.: 15
Roro ma numer GG 2033029
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez struspendziwiatr18 Pokaż post
17:54 GM Neros on Danera [2]: 12:53 Account of player Andrzej Chrobry banished for 30 days with final warning. Sharing your account is a violation of Rule 3f!

andrzej nie dawaj next time rorowi zeby gral sharer letter rox

roro uzyl sharer lettera na andrzeja hauhauha gz
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Phil128 Pokaż post
LMFAO PWNED HUEAHUeA

Lol z pewnych zrodel wiem ze roro sprzedal twoj sharer letter andrzej za 2kk

gz friendow heh
teraz widzicie jakie zrodla ma fifi(czyli jego wyobraznia/marzenia)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kain90 Pokaż post
Enjoy your hajs rudy
ja pier.... ladnie wam ktos walcem muzgi ztuningowal omg juz niemowie o tym ze never zadnego hack listu niemejklem ale ludzie myslacy zadali by sobie najprostsze pytanie : czy oddawalbym Andrzejowi chara za free jak Andrzej oferowal mi rl hajs po to zeby sprzedac list sharerski przeciw niemu za tibijski hajs?
zalosne trio.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez andrzej1270 Pokaż post

jego pierwasza postac na danerze byla .... Szafinio (zdziwienie ), pozniej zalozyl Roro`rozpiedalacz (czy jakos tak).
first mialem tam inne chary rozpie tez byl zalozony wczesniej potem buylem szafe (pozdro dla first ownera) podskililem/podexpilem i przezucilem sie na pala(z wzgledu na pvp) a szafe oddalem(za 400k w ratach kiedy bedzie mial hajs wtedy odda i buyal sobie eq/ozdoby zamiast oddawac ale ch juz w to) jako drugi polski lv/skill orzechowi(czyli terazniejszemu sprzedawczykowi szafie)po tym jak mnie poprosil bo matt stev(steven-ezw) go wy***al jak sie charami zamienili i zostal na lodzie z huntem/banem(niepamietam czy ban czy rs na ms) bez kasy ale takich sytuacji sie juz niepamieta co orzeszek?tak samo jak tego dzieki komu po kazdym dedzie wracales do gry ale ch z toba skonczycie wszyscy jak rafal. patrzysz juz na tibie tak samo jak fifi i ssaczek

no ale ch tam to malowazne

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez andrzej1270 Pokaż post

Prosilem go rowniez zeby gral spokojnie, bez wojen (znalem go temperament).
tez malo istotne ale chce sprostowac mialem zamiar grac bezproblemowo do czasu az splace chara(i kilka dni tak gralem) a potem dopeiro normalnie no ale hack i ta cala akcja ;/

chcialbym jeszcze podziekowac Andrzejowi za to co napisal milo czytac takie slowa od takiej osoby.

i dziekuje wszystkim ktorzy ani przez chwile w to nieuwierzyli i tym ktorzy staneli w mojej obronie zawsze moglem na was liczyc.THX!

p.s. plotkarze 2 batelki w plecy i juz propagande siejecie czyzby strach zapukal do waszych plaskich muzdzkow?

POZDRO DLA PRAWDZIWYCH!.
Honor rulez...
Roro jest offline   Odpowiedz z Cytatem