Zobacz pojedynczy post
stary 17-01-2005, 11:02   #78
aktus
Użytkownik Forum

aktus's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata

aktus ma numer GG 6005132
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Polin
Nie musi - wystarczy, ze przekieruje port.
hehe tylko ze niektorzy "administratorowie" nie dorosli do etapu przekierowywania i jedyne co potrafia zrobic to zadzwonic do kolegi bo "cos nie dziala" i okaze sie ze wtyczka wypadla...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MKD
Tak?? A co potrafisz na nim zrobić. I w czym jest lepszy??
no coz... co potrafi ktos zrobic to potrafi, w kazdym badz razie jest conajmniej bardziej niz bardziej stabilny od wyrobow M$...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Polin
Dlatego za kazdym razem ogarnia mnie pusty smiech, gdy slysze, ze OTS jest nielegalnym programem.
moze nie nielegalnym, ale nie do konca legalnym... legalnym jest OTS, korzysta co prawda z protokolu tibii, ktory zaszyfrowany nie jest i nigdy nie byl, wymaga jednak klienta tibii do poprawnego dzialania... jezeli specjalisci z otsa napisza takze klienta, zmienia protokol ( plus zmiany w serwerze ) to zrobi sie z niego drugi divx. kiedys nielegalny za "sciaganie" algorytmow z kodekow microsoftu a teraz legalny -> od jakiegos czasu to calkiem inny kodek

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xifuzal
Clipy wyczoly konkurencje
========
Mozna powiedziec ze NIE , oni caly czas pracuja ciezko ! Jak by tak pracowali ciezko jak szybko pozbyli sie OTS'a ze wszystkich stron to juz dawno mieli bysmy grafe 3d xDD
Moze i problem w tym ze juz nie gram w Tibie lecz w OTS'a
ech... nie ma to jak mentalnosc maloletniego nooba... ciekawe jakie wymagania by musiala miec tibia zebys mogl sobie tak grac w zawansowanej grafice 3d to raz a dwa tibia juz ma grafike 3d... idz grac w twojego otsa... jednego nooba mniej w tibii... a wiadomo ze wieksza radosc z odejscia jednego nooba niz z przyjscia 100 normalnych graczy

Ostatnio edytowany przez aktus - 17-01-2005 o 11:26.
aktus jest offline