Cytuj:
Oryginalnie napisane przez skuug
ale to kriss odważył sie wystąpić w programie i pokazać co potrafi a nie koledzy z podwórka 
|
Ha i szkoda bo tak mamy showmana, a nie beatboxera.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt
Normalnych kobiet nie nazywa się pustymi lachonami. Ja nie wiem czy Ty jesteś na tyle głupi czy po prostu chcesz być złośliwy? Złośliwy? No to poćwicz bo jak na razie robisz z siebie kretyna który nie potrafi dać porządnego argumentu.
|
za przeproszeniem żadnych kobiet się tak nie nazywa, nawet narkomanek. Jest wiele innych określeń. Zresztą jak ktoś taki jak ty, kto udawał dziewczynę na forum może cokolwiek pisać na ten temat
@top jak dla mnie to lenda wymiata ale nawet nie wiem czy nadal jest w programie...
chcialbym podkreślić, że również nie podoba mi się opcja większości śpiewaków. No ale nie można pchać do przodu kogos kto nie ma talentu tyle, że nie śpiewa.
i nie pisac, zem jest troll bo to takie nie mile
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez skuug
żeby zrobić show też trzeba mieć odrobinę talentu 
|
no zgadzam sie, a najlepszym przykładem jest kuba wojewódzki, doda, czy ten brzuchomówca ,który chce popełnić samobójstwo.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt
No ja akurat dużo mogę o tym powiedzieć. I tak, one tez używają takich określeń między sobą! Niesamowite! Pusty lachonie.
|
...to, że czarnoskórzy w stanach mówią do siebie "nigga" nie oznacza, że nam wypada do nich tak mówić. zresztą jak można porównywać się do gorszych?
@Lasooch tak nalezy czytać ze zrozumieniem, OD POCZĄTKU DO KOŃCA..
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch
Prawda w oczy kole?
|
nie lasooch,tylko głupota innych. Mam nadzieje, że twoja matka nigdy nie zobaczy co jej syn pisze na temat kobiet.