Cytuj:
Oryginalnie napisane przez skuug
To teraz ateiści będą krzyczeć przez dwa tysiące lat jacy to oni pokrzywdzeni? okej, ale po co
|
Nie. Ale mają do tego takie samo prawo.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez skuug
Religia też nikogo nie zabiła, to głupota ludzka
|
Na tle religijnym. I wystarczy. Tak samo broń atomowa nikogo nie zabiła, to głupota ludzka.
... ale chyba offtopujemy.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez S-75
nie rozumiem, dlaczego trolla? zaś ujawniłem swe myśli. Blade przystojny ha! kawał chwasta i tyle. ale nie o to tu chodzi. widziałem bardziej utalentowanych beatboxerów. chłopaki z podwórka lepiej sie prezentują, a do tego więcej mają do powiedzenia o tym co robią niż blade. Nie widzę w nim talentu, a jesli kogoś to boli, to przepraszam...
trudno dyskutować z osoba, która używa określeń "puste lachony" i to na kobiety .
|
Raz, że 'chłopaki z podwórka' się pewnie lepiej prezentują, bo mają krótkie włosy, huh? Tym czasem Kris wygląda jak brud i w ogóle źle ;<
Dwa, że jeżeli uważasz, że określenie 'puste lachony' odnosiło się do kobiet ogółem, to przeczytaj tego posta jeszcze ze trzy razy. Jak dalej będziesz miał takie wrażenie, zalecam kurs czytania ze zrozumieniem dla pierwszoklasistów.
Cytuj:
za przeproszeniem żadnych kobiet się tak nie nazywa, nawet narkomanek. Jest wiele innych określeń.
|
Ścierwo nazywa się ścierwem. Tyle w tym temacie. Kobiecie nie należy się szacunek tylko dlatego, że ma waginę, tak samo jak mężczyźnie szacunek nie należy się z analogicznego powodu. Na szacunek trzeba zasłużyć.
Cytuj:
i nie pisac, zem jest troll bo to takie nie mile 
|
Prawda w oczy kole?