Zobacz pojedynczy post
stary 11-11-2008, 18:51   #53
Ju(L)eK
Użytkownik Forum

Ju(L)eK's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Imię: Tiger Won
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookies
Świat: Eternia
Poziom: 46
Skille: 22/28
Poziom mag.: \o
Ju(L)eK ma numer GG 3078403
Domyślny

Witam!
Sądzę, że powinieneś dodać na Wolf cave pewnien dodatkowy sposób. (może już ktoś wymyślił to wcześcniej ale co tam) [Chodzi o to, że nie zawsze botter zdoła paść na 8 wolfach)
Lurujemy na dole te 8 wolfów by botter stracił większą cześć HP. [blokujemy waypointa botterowi korytkami. Lurujemy z rothella 3 Skeletony i 1 Posion Spidera. Wpychamy je Powyżej Dziury i blokujemy 1 korytkiem by botter nie mógł się dostać. Bot wchodzi na wolfy, które powinny go dobić do Yellow/Red Hp. W tym czasie gdy bot walczy z wolfami mi lurujemy Skeletony i Poison Spidera nad wejście do wolf cave [od strony z ktorej sie wychodzi] I wychodząc botter wpada w trapa i deda.
EDIT:
@ Down
Tylko często jest tak, że zanim zrobisz drugą turę to botter będzie miał full hp. Nie raz tak miałem więc pomyślałem, że lepiej by było jakby podwójnego trapa zrobić. Jak nie będzie atakować tych skele to lepiej bo będzie miał Waypointa zagrodzonego przez Poison Spidery i Skeletony i ew. Ciebie. Będzie stał w miejscu a my będziemy patrzeć jak deda.
Pozdro, Tiger

Ostatnio edytowany przez Ju(L)eK - 11-11-2008 o 19:36.
Ju(L)eK jest offline   Odpowiedz z Cytatem