Zobacz pojedynczy post
stary 11-11-2008, 20:08   #19
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lechista Pokaż post
no tak faktycznie, sławna tibia.pl, która nie umie utrzymac porządku jak inne strony o tej tematyce i dziennie powstaje milion stron Spamu, na jedno jej kiwnięcie Cipsoft juz ja prosi o ponowne dołączenie do support...
Nawet na tibia.org.pl nie ma tyle spamu co tutaj,a wszystko dlatego, że admini są inteligentni i wiedzą jak się do tego zabrac P
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cery Pokaż post
Nawet nie planujcie bo nikt was tam nie chce.

Większego burdelu niż na tym forum to nigdzie nie widziałem.
[...]
A i kolejną przeszkodzą w zdobyciu tego zaszczytnego tytułu Suported jest brak moderatorów.[...]
Taaaakkkk... Zobaczmy, primo, kto tu ten cały burdel tworzy? Hmmm.... No tak! Macie nas! rozgryźliście nasz misterny plan Każdy z moderatorów ma minimum 10 kont z których spamuje zbędnymi tematami, keyloggerami, offtopem i kretyńskimi komentarzami nic nie wnoszącymi do tematu a starającymi się (nieudolnie) być cool und jazzy

Cery: skąd wiesz, że nas tam nie chcą, masz wtyki w CS? ;>

I widzę, że znów wchodzimy w okres "na forum jest zbyt mało modów!" tak więc biorę się do roboty, byście mogli znów narzekać, że nowi modkowie są do czterech liter :x

@Levi: jak chcesz bawić się w tłumaczenie niusów, zapraszamy do supportu a przynajmniej ja mogę zachęcić, byś się do nich odezwał, może Ciebie przyjmą w swoje szeregi.

Coś niby się zaczyna dziać w tej sprawie (bonusów dla fansitów) ale jak na razie to wolno idzie, zobaczymy jak to będzie wyglądać w praktyce.

Vanhelsen jest offline