Zobacz pojedynczy post
stary 17-01-2005, 15:25   #108
Kietzel
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shinjix
Ja niemam zamiaru mówić ci co masz robić, wierzę, że poradzisz sobie sam.....

Nie musze szukać, ja sobie sam dobrze radze...

Nie popełniłem błędu i to ty zacząłeś od tych kretynów, a potem juz reakcja łańcuchowa....

Przenośnia byłaby gdyby pisało: "Tacy jak oni to kretyni" itp.
Hmmm, skoro nieładnie to przypominam całe zdanie:

słowa zaznaczone na czerwono wyraźnie tyczą się "tego forum", czyli nas forumijczyków....więc nie piernicz, że to ja popełniłem błąd:

bo to ty go popełniłeś (forumijczyków nazwałeś kretynami, albo sam niewiesz co piszesz-sam niewiem co z tego jest grsze, bo obie te rzeczy źle o tobie świadczą...)
PS: Odnosze wrażenie, że zacząłeś się gubić i gadać co się da byle nie przegrać tej wymiany zdań, sam się nieumiesz przyznać do błędy ( czy to, ze nazwałeś całe forum kretynami, czy to, że źle napisałeś, i że chodziło ci o konkretne przypadki). Jedyny błąd jaki tu popełniłem to zacząłem gadać o twoich rodzicach, ale się do tego przyznałem, bo nic do nich niemam (rodzice świętością ) ty oczywiście błędu u siebie nieznajdziesz dalej to ciągnął....

Znudziło mi się już(mówienie jak do ściany) kłucenie z tobą i mogę urwać ta dyskusję, ale pewnie ty będziesz chciał pokazać jak ito jesteś mężny i nieugięty i dalej będziesz to ciągnął....
Pozdro
Shinjix
Shin~~ czy masz jakies traumatyczne wspomnienia z dzieciństwa? Chcem dojsc do zrudla tego problemu , wszystkie koncepcje , schematy psychologiczne traca wiarygodnosc , bylbys naprawde swietnym fundametem empirycznym dla Freunda napewno by zakwalifikowal taki podorganizm do "libidalnie uposledzonych "ssaków...

Ps . Postudiuj jeszcze troche i napisz mi definicje kolokwializmów,aliencji spolecznej , pluralizmu ...
Kietzel jest offline   Odpowiedz z Cytatem