Drogie Morganczyki i morganinczanki
Witam was znowu ja wladczyni morgany oraz 4 innych servow, ostatnio nasze wplywy na wielu z nich sie powiekszyly ale mimo tego planuje wraz z moja oddana armia i bracmi boju i glownym dyplomata i generalem warow tibijskich - Darim oddanym kompanem warow i pk podbicie nastempnych. Ostatnio od mego namiestika morgany dowiedzialem sie ze musze sie zalogowac na morgane bo doszly mnie sluchy o 2 groznych wyrostkach pk z rs , thiefowego, noobskiego i Pa'owego nasienia. Ogromnie sie obuzylam i postanowilam zadzialac. Akcja byla blyskawiczna i skuteczna.
Nov 04 2008, 21:55:06 CET Killed Zbyho Kraweznik at Level 28 unjustified
Nov 04 2008, 21:54:02 CET Killed Trok Tiho at Level 32 unjustifie
Niech to bedzie przestrogom i nauczkom dla nastempnych niegodziwcuw ze ja tu rzadze jeszcze. Wiem ze nie moge byc onnline na all servach ale staram sie zapanowac nad kazdym i utrzymac porzadek wiem ze doceniacie to i za to mnie kochacie. Prosze was jednak o wsparcie i o gp moga byc te krysztalowe tez. Jezeli sytuacja sie powtorzy bede musiala wprowadzic stan wojjenny na morgane. Zamkne wiekszosc expowisk a nie chcem tego uczynic. Dziekuje za uwage.
Niesmiertelna i szlachetna
pani bojowniczego szalu
wladczyni 5 serwuw
Niezwyciezona Uriza
|