Drogi morganiny i moraginianki
Dziekuje za oddanie. Wlasnie planuje z darim jak na zawsze pozbyc sie niegodziwcow z Carlin. to jest zlo calej morgany i doszlismy do wniosku ze musimy uzyc najstrasliwszych motoduw. Chcialabym usprawiedliwic moja dluga nieobecnosc gdyz bylam wam caly czas oddana i nie logowalam sie bo robilam innteresy na innych serverach. Za ciezko zdobyte gp na botterach ubilam interes z Terrorystami z Inferni i zakupilam od nich uran z czego wybotowalam atomowe runa ( takie zielone runa blyszczace z niebieska czaszka). W ostatecznosci wkrocze do carlin z dsarim odbyc ostateczna walke bojowom ku lepszej morganie!!! Zwyciestwo jeszcze nigdy nie bylo tak blisko!! A co do dzisiejszej akcji wiele osob pomysli ze to nie prawda bo jak moglam ich dednac skoro mam stary last login! To zagrywka psychologiczna jak wspomnialam mam znaczne wplywy i komuflujac last login uderzylam ich z nienacka! Wprowadzajac zament i harmider w szeregi wroga!Tak wiec dziekuje za wsparcie. Niech teraz lavio i diz kold ma sie na bacznoscie. Potezna uriza nadchodzi!!!
Piekna i zawsze w skromnym outficie
Mistrezyni strategi warow tibijskich
Niepokonana od lat
Mistrzyni Uriza!!!
|