Zobacz pojedynczy post
stary 11-11-2008, 23:13   #28
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok Pokaż post
Taaaakkkk... Zobaczmy, primo, kto tu ten cały burdel tworzy? Hmmm.... No tak! Macie nas! rozgryźliście nasz misterny plan Każdy z moderatorów ma minimum 10 kont z których spamuje zbędnymi tematami, keyloggerami, offtopem i kretyńskimi komentarzami nic nie wnoszącymi do tematu a starającymi się (nieudolnie) być cool und jazzy

Cery: skąd wiesz, że nas tam nie chcą, masz wtyki w CS? ;>

I widzę, że znów wchodzimy w okres "na forum jest zbyt mało modów!" tak więc biorę się do roboty, byście mogli znów narzekać, że nowi modkowie są do czterech liter :x

@Levi: jak chcesz bawić się w tłumaczenie niusów, zapraszamy do supportu a przynajmniej ja mogę zachęcić, byś się do nich odezwał, może Ciebie przyjmą w swoje szeregi.

Coś niby się zaczyna dziać w tej sprawie (bonusów dla fansitów) ale jak na razie to wolno idzie, zobaczymy jak to będzie wyglądać w praktyce.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez neopostman Pokaż post
macie ciągle do nas pretensje, ale nie zapomijcie, że to Wy tworzycie tą stronę, jej klimat, a zarządzanie jest sprawą poboczną. Zanim zaczniecie obrzucać kogoś błotem zdajcie sobie sprawe, że Wy na tym błocie stoicie ; d.

@ down
o, rypa ;o
hmmm... Nie można zwalac winy na wszystkich userów. Za forum odpowiedzialność biorą administratorzy. To tak jakby policja nic nie robiła i mówiła, że ludzie sami sobie tworzą taki klimat i niech się zabijają. Ten cały burdel tworzą dzieci którym nie chce się ruszyc 4liter zeby czegoś poszukac, bo lepiej zrobic nowy temat. Cały czas gadam o tibia.org.pl, że tam jest cool, ale niestety to prawda, regulamin jest zaostrzony, za post w stylu, "Fajny film" Dostaje się prawie banana, userzy nie spamują, jak się dostanie bana dostep do forum jest zablokowany i nie mozna zrobic nowego konta(wiadomo, można usunąc ciasteczka ale 3/4 spamerów tego nie wie), także wszystko przed wami. Jak nie dajecie rady to może trzeba pomyslec o nowych Adminach?
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD
Lechista jest offline