Temat: Kimhend
Zobacz pojedynczy post
stary 12-11-2008, 18:44   #1
X-Zero
Użytkownik Forum

X-Zero's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2006
Wpisy bloga: 12

Stan: Niegrający
Imię: b.d.
Domyślny Kimhend

Alter-tytuł:
Truel II

Tutaj obejrzysz część pierwszą.
[ Odsyłam również do linku w moim podpisie ]

Spis treści:
Prolog (poniżej)
Część pierwsza - "Sens życia" :
Rozdział Pierwszy - "Mortis"
Rozdział Drugi - "Ratunek"
Rozdział Trzeci - "Arfen"
Rozdział Czwarty - "Komnata Wirtha"
Rozdział Piąty - " "Grota" "
Część druga - "Samotny, lecz z innymi" :
Rozdział Szósty - "Stara przyjaźń"
Rozdział Siódmy - "Bitwa"
Rodział Ósmy - "Nieznajomy znajomy"
Rozdział Dziewiąty - "Kimhend"
Epilog

Od autora:
Zacznę od cytatu:
Cytuj:
W sumie Fake to nie jest nic wielkiego żeby dodawać do niego tekst " Od autora ", no ale co począć skoro ja chcę, ja lubię, ja muszę ( c l m ).
Autorem powyższych słów jestem ja. Co ma to obrazować?... Że ten tekst piszę tylko z nudów, być może dla żartu, bo fake'i to nie jest nic wiel... tak, powtórzyłbym się. Tym razem nie są to tylko podziękowania, jak to było w przypadku Truel'a, ale chciałbym też trochę powspominać...
Cóż... Prolog został powitany trochę mniej wyje**ście, niż Truelowy, główny minus powitania to słabe noty od osób uznawanych przeze mnie za tych, których zdanie ma znaczenie... Tzn. może noty nie były słabe, ale zależało mi na większych, nie ważne. Drugi minus to mniejsza aktywność forum - porównanie: Truel - 4 dni, ponad jedna strona komentarzy, Kimhend - 8 dni, jedna strona komentarzy... Należy odjąć też moje posty itp. Truel działał też na psychikę ludzi, niektórzy chcieli mnie zabić za opóźnienie ( hah, żeby teraz po czterech dniach ktoś narzekał, że nie ma next parta ). Pierwszy part już mnie tak nie bolał, komentarze lepsze itp.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Franek_i_Kimono
Na pewno lepsze niż moje 9,99/10 dawaj next parta!!!!
No...
Cóż... Kolejne party były robione dłuższy okres ( pisano: 3 stycznia 2011 po wstawieniu epilogu, prolog wstawiono: 12 listopada 2008 ). Miesiąc, pół roku, chociaż były też mniejsze odstępy - rozdziały szósty i siódmy, wstawione 28 i 30 czerwca 2010, łącznie 119 obrazków...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sakan
Pod względem fabuły tak ale coś mi się zdaje że na koniec poczekamy sobie do 2012 roku.
Heh, chyba to był główny powód małej ilości komentarzy, mało komu się chce pamiętać jakiś fake, który wychodzi co pół roku xD
Podobnie było ze mną i moimi efektami... Imho perełka, kulku, bariera ( rox po lewo ) i genialny atak. Chociaż... Myślę że niektóre się udały.
Dobra, tyle. Być może kiedyś napiszę jakiś temat wspomnieniowy, to nie jest miejsce na dłuższe rozpisywanie się.
Podziękowania:
Rekrutacja:
Ernesto_Ruz, KalasantyX, GargoinX, Lova, You_Ying, Sir Speed ( to było właściwie do Truel'a, ale postać więcej występowała tutaj... nawet podwójnie ), Lagon_Night ( to takie trochę inne, ponieważ miał być, ale utraciłem grafiki z komputera, a i na serwerze niestety wygasły :/ )
Za komentowanie:
KalasantyX na początku, Drakon w środku i Shivek na końcu, chociaż wcześniej też się pojawiał. Jednak ogólnie to pod względem komentarzy jest tak ubogo, że tu nikt się szczególnie nie wyróżniał -.-" Takie czasy, cóż...
Tym razem bez linków do profilów : P
Aha, jeśli chodzi o tytuł, który tym razem się nie wytłumaczył, to jest to mistyczna nazwa Groty. Ostatni rozdział.
Aha,2 nadal próbuję rozwiązać tajemnicę czwartego znaku równości, nadal nie wiem gdzie to zrobiłem x]

Prolog

30

31

32

33

34

35

36

37

Za ostatnie obrazki w linkach, dziękujemy stworzeniu ograniczenia obrazków do 20 *30* na jeden post, przez co nie można było inaczej aktualizować spisu treści.

Ostatnio edytowany przez X-Zero - 03-01-2011 o 18:30.
X-Zero jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.