Zobacz pojedynczy post
stary 12-11-2008, 21:07   #5
Ravioth
Użytkownik forum

Ravioth's Avatar

Data dołączenia: 09 11 2008
Lokacja: Dębica

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pustelniq
Profesja: Knight
Świat: Isara
Ravioth ma numer GG 3328941
Domyślny

W tym artykule zabrakło dużo plusów dla Tibi, którymi nie wątpliwie są prawdziwi przyjaciele. Ja mam takich przyjacioł z którymi moge gadac kiedy chce / mowic o czym chce, chociaz nie zawsze wszystkich z nich znam z rl czasem fajnie jest posiedzieć w DP i pogadać z kumplem, który moze i expi. Wspólne hunty też są czesto spotykane myśle, że ten problem troche wyolbrzymiłeś/aś. Zapomniałaś dodać motyw zabijania, czasem można odreagować złosc Dobrze jest czasem uratować kumpla przez jakimiś PK, obronić kogos, dać komuś jakies mało warty dla nas item, który zachwyci znajomego Gildie, Guild chat myśle ze to wystarczajace powody, zeby grac w Tibie, a ten czas na wstepie ze wszystko posprzatane, nauczone... w takich przypadkach idzie się na podwórko pograc w piłke Trzeba grać z umiarem w Tibie i wtedy jest to świetna zabawa, która rzadko się nudzi, a gdy grasz 24/7 piksele w oczach to juz jest nuda taka prawda... ale jednak zgadzam sie z artykułem i jest on moim zdaniem bardzo dobrze napisany. W mojej skali masz za niego +4.

Pozdrawiam, Adam

Ostatnio edytowany przez Ravioth - 12-11-2008 o 21:09.
Ravioth jest offline   Odpowiedz z Cytatem