Zobacz pojedynczy post
stary 13-11-2008, 01:26   #2131
Gonzo
Dinozaur

Gonzo's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2003

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Decade Pokaż post
Nie mialem nigdy blackD. Ale ng uwielbiam. Tam jest język skryptów identyczny jak w Borland Delphi. mozna takie cudowne rzeczy zaprogramowac ze lepiej dziala niz hipotetyczna 3 cia ręka ktorej mi brakuje do grania w tibie. Moze kiedys urosnie

A ta twoja sentencja jest bardzo mądra
Co do mojej sentencji, jeśli o mnie mówiłeś, to jest to z piosenki Mesajah'a .

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kenow Pokaż post
(...) heh szczerze mowiac to mialo wiecej osob odejsc, w kazdym badz razie ci ktorzy nie odeszli nie robia wielkiej roznicy. Najzabawniejsze sa pojazdki ze przegramy itd. jak nawet odwagi nie macie wyjsc na openek, heh
Powiem Ci, że osobiście za jakieś 10-12 godzin będę pisał dwugodzinny test z kinetyki, za jakieś 32 godziny test z biologii, "jedyne" 120 stron materiału (Biologia Villee'go, polecam, świetnie czyta się do snu) i na prawdę nie mam czasu na grę. Średnia wieku w Occido Aevum wynosi 20 lat, większość z nas pracuje/studiuje/uczy się. Nie mówię o ludziach, którzy siedzą non-stop, bo takich też mamy . Ale tak jak już Ci powiedziałem, co do większości jest tak jak najpierw napisałem. I nie mówię, że przegracie - moje pięcioletnie doświadczenie w Tibii już mnie wiele nauczyło w tej kwestii.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eneris Pokaż post
kurwa jak to kocham cisza w domu za oknem cicha noc.. a w pokoju tylko Ja i trance !
Jak ja to kocham, cisza w domu, za oknem cicha noc, a za 6 godzin trzeba wstać i znowu zapier**lać. :<

Dobranoc.

Ostatnio edytowany przez Gonzo - 13-11-2008 o 01:27.
Gonzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem