Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Decade
Nie mialem nigdy blackD. Ale ng uwielbiam. Tam jest język skryptów identyczny jak w Borland Delphi. mozna takie cudowne rzeczy zaprogramowac ze lepiej dziala niz hipotetyczna 3 cia ręka ktorej mi brakuje do grania w tibie. Moze kiedys urosnie
A ta twoja sentencja jest bardzo mądra
|
Co do mojej sentencji, jeśli o mnie mówiłeś, to jest to z piosenki Mesajah'a

.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kenow
(...) heh szczerze mowiac to mialo wiecej osob odejsc, w kazdym badz razie ci ktorzy nie odeszli nie robia wielkiej roznicy. Najzabawniejsze sa pojazdki ze przegramy itd. jak nawet odwagi nie macie wyjsc na openek, heh
|
Powiem Ci, że osobiście za jakieś 10-12 godzin będę pisał dwugodzinny test z kinetyki, za jakieś 32 godziny test z biologii, "jedyne" 120 stron materiału (Biologia Villee'go, polecam, świetnie czyta się do snu) i na prawdę nie mam czasu na grę. Średnia wieku w Occido Aevum wynosi 20 lat, większość z nas pracuje/studiuje/uczy się. Nie mówię o ludziach, którzy siedzą non-stop, bo takich też mamy

. Ale tak jak już Ci powiedziałem, co do większości jest tak jak najpierw napisałem. I nie mówię, że przegracie - moje pięcioletnie doświadczenie w Tibii już mnie wiele nauczyło w tej kwestii.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eneris
kurwa jak to kocham cisza w domu za oknem cicha noc.. a w pokoju tylko Ja i trance !
|
Jak ja to kocham, cisza w domu, za oknem cicha noc, a za 6 godzin trzeba wstać i znowu zapier**lać. :<
Dobranoc.