Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gonzo
Powiem Ci, że osobiście za jakieś 10-12 godzin będę pisał dwugodzinny test z kinetyki, za jakieś 32 godziny test z biologii, "jedyne" 120 stron materiału (Biologia Villee'go, polecam, świetnie czyta się do snu) i na prawdę nie mam czasu na grę. Średnia wieku w Occido Aevum wynosi 20 lat, większość z nas pracuje/studiuje/uczy się. Nie mówię o ludziach, którzy siedzą non-stop, bo takich też mamy  . Ale tak jak już Ci powiedziałem, co do większości jest tak jak najpierw napisałem. I nie mówię, że przegracie - moje pięcioletnie doświadczenie w Tibii już mnie wiele nauczyło w tej kwestii.
|
no kurwa zaprzeczas sam sobie lol. niby nie mowisz ze przegramy, a pozwolisz ze zacytuje t oco napisales:
Cytuj:
" tak uważam, że:
1a) Nie macie szans."
|
Co do wieku ludzi myslisz ze u nas graja same jakies 15 latki? No sorry najmlodszy w sieju ma 18 lat reszta tez jest kolo i ponad 20 wiec nie wiem o chuj Ci chodzi wiekszosc uczy sie studiuje lub pracuje i tez mamy swoje zycie prywatne nauke i prace.
W ogole masz tak pojebane zdanie ze to sei w glowie nie miesci.
Kupujesz postac mowisz ze chcesz grac normalnie zaraz po tym dochodzisz do wojny nie wiedzac za wiele o tym kto z kim walczyc znajac 2-3 ludzi nie majac czasu na gre jak to napisales...
Prosze Cie nie pisz juz nic bo ta gra jednak chyba nie jest dla Ciebie ;p
Edit:
Jak juz ktos napisal na forum .com
Nie masz mozliwosci wyplacenia sie wlasnie za to Twoje durne gadanie i Twoja durna "polityke" i zero obeznania sie w otoczeniu. BB