Zobacz pojedynczy post
stary 13-11-2008, 08:47   #2132
rekinek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gonzo Pokaż post

Powiem Ci, że osobiście za jakieś 10-12 godzin będę pisał dwugodzinny test z kinetyki, za jakieś 32 godziny test z biologii, "jedyne" 120 stron materiału (Biologia Villee'go, polecam, świetnie czyta się do snu) i na prawdę nie mam czasu na grę. Średnia wieku w Occido Aevum wynosi 20 lat, większość z nas pracuje/studiuje/uczy się. Nie mówię o ludziach, którzy siedzą non-stop, bo takich też mamy . Ale tak jak już Ci powiedziałem, co do większości jest tak jak najpierw napisałem. I nie mówię, że przegracie - moje pięcioletnie doświadczenie w Tibii już mnie wiele nauczyło w tej kwestii.

no kurwa zaprzeczas sam sobie lol. niby nie mowisz ze przegramy, a pozwolisz ze zacytuje t oco napisales:
Cytuj:
" tak uważam, że:
1a) Nie macie szans."
Co do wieku ludzi myslisz ze u nas graja same jakies 15 latki? No sorry najmlodszy w sieju ma 18 lat reszta tez jest kolo i ponad 20 wiec nie wiem o chuj Ci chodzi wiekszosc uczy sie studiuje lub pracuje i tez mamy swoje zycie prywatne nauke i prace.

W ogole masz tak pojebane zdanie ze to sei w glowie nie miesci.
Kupujesz postac mowisz ze chcesz grac normalnie zaraz po tym dochodzisz do wojny nie wiedzac za wiele o tym kto z kim walczyc znajac 2-3 ludzi nie majac czasu na gre jak to napisales...

Prosze Cie nie pisz juz nic bo ta gra jednak chyba nie jest dla Ciebie ;p

Edit:

Jak juz ktos napisal na forum .com
Nie masz mozliwosci wyplacenia sie wlasnie za to Twoje durne gadanie i Twoja durna "polityke" i zero obeznania sie w otoczeniu. BB

Ostatnio edytowany przez rekinek - 13-11-2008 o 08:48.
rekinek jest offline   Odpowiedz z Cytatem