Cytuj:
Oryginalnie napisane przez rekinek
no kurwa zaprzeczas sam sobie lol. niby nie mowisz ze przegramy, a pozwolisz ze zacytuje t oco napisales:
|
Było to, gdy mieliśmy ok. 80 ludzi w gildii. Byłem zbyt pewny siebie. Sprostowanie napisałem, że się tego nie spodziewałem.
Cytuj:
Co do wieku ludzi myslisz ze u nas graja same jakies 15 latki? No sorry najmlodszy w sieju ma 18 lat reszta tez jest kolo i ponad 20 wiec nie wiem o chuj Ci chodzi wiekszosc uczy sie studiuje lub pracuje i tez mamy swoje zycie prywatne nauke i prace.
|
Patrząc na to jak się zachowujecie (teksty na boacie "pizdo, szmato pomagasz SZWEDOM! zuo!!111oneone", czy chociażby "styl" Twojego posta) to na prawdę wnioskuję, że większość z Was ma max. 14 lat, albo jest przewrażliwiona na swoim punkcie. Innym przykładem jest brak możliwości komunikacji bez przekleństw i wyzwisk

.
Cytuj:
W ogole masz tak pojebane zdanie ze to sei w glowie nie miesci.
Kupujesz postac mowisz ze chcesz grac normalnie zaraz po tym dochodzisz do wojny nie wiedzac za wiele o tym kto z kim walczyc znajac 2-3 ludzi nie majac czasu na gre jak to napisales...
|
Dołączyłem z innej rozkminy - miała dołączyć cała moja stara gildia Division za wyrzucanie kilku osób od nas z spawnów. A to, że mnie polecieli w ch**a i tylko ja dołączyłem, to już inna sprawa. Po prostu wiem komu zaufać, a komu nie.
Cytuj:
Edit:
Jak juz ktos napisal na forum .com
Nie masz mozliwosci wyplacenia sie wlasnie za to Twoje durne gadanie i Twoja durna "polityke" i zero obeznania sie w otoczeniu. BB
|
W takim wypadku po prostu nie wypłacę się. 8)
Mam jedno pytanie:
Jak Wam się wczoraj biegało za tawariszem Gosuge po Thais?