Cytuj:
Darth Saldria, jak już wiadomo jest jedną z ikon Rookgaardu, przyczynił się do tego i owego.
|
Czy to co on zrobił jest rzeczywiście istotne dla sprawy? Wymieńcie co on zrobił.
Cytuj:
Więc pytaniem nie jest "Czy to jest fake?" tylko "Po co on miał by robić tego typu rzeczy?".
|
Dla funu, przetestować swoje możliwości, z nudów.... jest wiele powodów. Póki go nie poznasz dobrze w rl to nie możesz mu wierzyć na 100%
Cytuj:
Przecież każdy by go wyśmiał, oskarżył o fake (pewnie sam tak robił swego czasu), tak jak widać na powyższych postach.
|
A może by przemilczeli? Gdyby "wkleił" tam powiedzmy DSM-a, to by go ktoś zbluzgał?
Cytuj:
Jeszcze chciałbym nadmienić, że Darth Saldria jest też zarejestrowany na naszym forum, i udzielał się tutaj gdzieniegdzie.
|
Co z tego?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cygan Slejter
Darth Saldria jest napewno jedym z bardziej znanych rookerów i tak o sobie tego by nie podrabiał 
|
Patrz wyżej - nie znasz go dobrze z rl, nie oceniaj go. Ludzie są skłonni zmienić się w jednej chwili.
Cytuj:
jak na razie nie mam żądnej teorii do tego
|
Ja mam taką teorię - Pan Klocek z nudów (czegokolwiek innego) wrzucił tu tego ssa starając się nam pokazać, że nie marnuje czasu czy coś... To tylko moja opinia i mogę się ofc mylić.... domysły