Zobacz pojedynczy post
stary 13-11-2008, 19:16   #3724
Marcin24
Użytkownik Forum

Marcin24's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Kraków

Stan: Na Emeryturze
Marcin24 ma numer GG 184833 Send a message via Skype™ to Marcin24
Domyślny

Cytuj:
Czy to co on zrobił jest rzeczywiście istotne dla sprawy? Wymieńcie co on zrobił.
To może zostawię bardziej doświadczonym Rookgaardianom, nie chce rozsiewać ewentualnych nieprawdziwych informacji.
Cytuj:
Dla funu, przetestować swoje możliwości, z nudów.... jest wiele powodów.
Dla przetestowania swoich możliwości publikował by to zdjęcie? Z nudów? Dla funu? Po takim fake'u stracił by wszelki szacunek innych. Nie byłby gorszy od reszty zgraji nobków, którzy codziennie tworzą nowe "rozwiązania" zagadek rookgaardzkich.
Cytuj:
A może by przemilczeli? Gdyby "wkleił" tam powiedzmy DSM-a, to by go ktoś zbluzgał?
Płacą Ci za głupotę? Chyba tak. Poczytaj troszki o Rookgaardzie, pozaznajamiaj się z paroma historiami, to zrozumiesz pytanie, które sobie zadałeś. A co do "A może by przemilczeli?" to chyba odpowiedź masz i w swoim, i w moim poście.
Cytuj:
Co z tego?
Jeżeli ktoś przychodzi na obcojęzyczne forum, do wielu nieznanych osób, aby podzielić się spotrzeżeniami, informacjami, to chyba o czymś to świadczy?
Cytuj:
Ja mam taką teorię - Pan Klocek z nudów (czegokolwiek innego) wrzucił tu tego ssa starając się nam pokazać, że nie marnuje czasu czy coś...
Nawet jeśli marnował by czas, to mógłby to usprawiedliwić jakkolwiek (nauką, pracą, sprawami towarzyskimi itp.). A nawet jeśli marnuje czas, to co nam do tego? Zarejestrował się tutaj, żeby pracować? Żeby cały czas coś robić? Nie sądze.

To pisałem ja, Marcin bez 24.