edit;
cetek nie wiem po co sie tutaj wypowiadasz, co ty wiesz na ten temat zero, a ze to twoj kumpel to wiadomo kogos strone popierasz, wiec next raz nic nie pisz bo sie osmieszasz, jak im dupe lizesz to sa fajni dla ciebie, ja nie chcialem pomoc w war bo to noby to zaczeli srac sie na forum haha viza, tedunio itp z noob charow tez pisali

jaki to ja noob jestem ze mam gildie cykorow itp ja im za to pojechalem i z 2 osoby jeszcze i mialy tez hunta po war, a reszta nobow z gildi szybko kick i jazda zaczeli dupe lizac zal.pl, teraz byle co sie dzieje to niby ze ja to pisze bo sie mszcze w jakis sposob a ja na was chlopcy leje wisi mi ten hunt to jest tylko gra ktora wy zyjecie ;/
zyga nie mam wogole zamiaru placic paymentu dzieciakom, a co do tego ja jak padlem; bylo was z 5, tym 2 magi co z sd bili, i 1 44lvl, + behe , i na yellow zaczelisciee mnie bic, nie wiem czym tu sie szczyczycie.
a jak jestes taki cool pokaz twoje fragi z ob, tylko pz umiecie grzac, zabiles kogos z armady? gdyby nie pomoc brazoli byscie sobie nie pograli juz na pytherze a teraz bosow zgrywacie jakis heeh
najlepiej nieodpisuj, i podjebcie mnie ze klne na forum
\/
maludka oni maja combo ;s chyba na ots grales i uh ci dawal 2k hp xd 7 magow owned hsauhs