Cytuj:
Było ich sporo, no nieważne.
|
... o 10 mniej niz teraz ^^
Cytuj:
Muszę Ci coś udowadniać ss'ami? Sam znasz prawdę, a jak nie, to popytaj na Ventrilo tych, co polecieli wczoraj za Gosuge jak wbił piętnastkę w Thais - jeśli szczegółowo chcesz znać sytuację. Nie mówię tutaj o randze Siejnik, tylko o całej gildii (prócz Guardalion'a, który faktycznie w porządku się zachował po tym jak dołączyłem - bez bluzgów, powiedział co ma przeciwko mnie). Natomiast, jeśli uważasz, że przekleństwa dodają mocy słów to żal mi Ciebie.
|
Tak musisz mi udowadniac ssami bo jedyna osoba z seija ktora by sie tak zachowala raczej nie byla online ^^
i sorry ale nic nie wiem kto za nim biegal jak mial 15 i raczej za wiele osob o tej godzinei od nas nie bylo.
Ja tez wyrazilem swoja szczera niechec do Ciebie i to jak bardzo mnie w*****asz i TAK uwazam ze przeklenstwa dodaja "mocy" zdaniom, ale jesli Ty nie widzisz roznicy miedzy zdaniem:
Bardzo mocno mnie denerwuejsz badz nawet wkurzasz.
a zdaniem:
W*****asz mnie w chuj.
to juz Twoj problem nie uzywam bluzgow gdy tego nie potrzebuje, ale watpei rowniez ze nie przeklinasz nigdy w RL badz gdzie kolwiek indziej chyab ze jestes taka cnotka niewydymka.
Cytuj:
Tak się złożyło, że zdecydowana większość zdążyła do mnie napisać na MSN bądź GC.
|
no to masz lojalnych kolegow
Cytuj:
W najbliższym czasie postaram się trochę za Wami pobiegać.
Over n' out.
|
I'll be waiting for u.