Zobacz pojedynczy post
stary 13-11-2008, 21:16   #3729
Rocket Slayer
Użytkownik Forum

Rocket Slayer's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 146
Rocket Slayer ma numer GG 9457986 Send a message via Skype™ to Rocket Slayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan Klocek Pokaż post
@Rocket Slayer
Sorki, literufka, to po pierwsze.
Nie zauważyłem O.o Que?

Cytuj:
Po drugie, nie muszę udowadniać nikomu, tego że "nie zmarnowałem czasu", a zwłaszcza w taki sposób!
W sumie racja, twoja sprawa co ze swoim czasem robisz. Nikomu nic do tego.
Cytuj:
Uwierz mi, mnie również zdziwił ten helmet na jego screenie.
Mnie nie zdziwiło, co najwyżej wzmogło produkcję gazów

Cytuj:
@Większość
Przepraszam, że nie zacząłem od razu bronić Dartha, myślałem, że wszyscy znają go jako człowieka o nieskalanej opinii (no może prócz botterów).
Tak serio, pierwszy raz widzę jego nick, nie "żyję" Rookstayerami ani żadnymi postaciami z gry, których na oczy w rl nie widziałem.

Cytuj:
To tak jak z moim pseudo "fake" axa, czy zdjęciem w goblin temple, dużo ludzi oskarżało mnie o to, że chce robić sensacje, ale ci co mnie znali wiedzieli, że nie po to pracowałem na swoją opinie tyle lat, aby zniszczyć ją jednym głupim itemem.
Lol... do wszystkiego trzeba podchodzić z dystansem.

Cytuj:
Tak samo z Darthem, wątpie aby chciał przekreślić wszystko czymś takim.
Zrobił coś takiego. Może nie myślał w ten sposób, że ludzie podejdą do tego mega serio. W każdym razie ja bym tak rozumował.... I think so

Nie twierdzę iż jest to w 100% autentyk, raczej 99,9%.
Cytuj:
A i jeszcze raz @Pan Zabujca Rakiet
Jeśli napiszesz poprawnie - Rakietowy zabójca - dam ci ciasteczko. A z resztą... wisi mi to, lecz by było miło

Cytuj:
Jakbyś troszkę się zainteresował Darthem to byś wiedział, że jego życie na Rookgaardzie nie ogranicza się do lvl'a czy kolekcji
To są na Rooku jakieś ukryte cele, które można osiągnąć, o których nie wiem? Chodzi ci o wyzbieranie wszystkich książek z okolicy i ich przeanalizowanie? Pomijam "rozwijania listy VIPów"

Cytuj:
np. dzięki zbiorom w bibliotece ich gildi można dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy o Rookgaardzie. Ogólnie polecam poczytać o nim, jeśli ktoś szuka "inspiracji" do grania Rookgaardianem
Inspiracje.... hmm wyrosłem z takich...

Cytuj:
Płacą Ci za głupotę? Chyba tak.
To mi pojechałeś! <załamka>

Cytuj:
I z niczego zrodziła się nam rozmowa o bogu ducha winnym rookstayerze...a może zrobił feaka...może faktycznie ma iron helmeta...ale jakie to ma teraz znaczenie?Nawet jeżeli to prawda to i tak nie dowiemy się jak tego dokonał więc poco tego dociekać?
Uważam, że jest możliwość iż "wypapla" pewne info potwierdzające lub obalające pewne tezy. Jeśli rzeczywiście posiada info. Aczkolwiek bardziej bym uwierzył gdyby miał miecz karbowany jak frytki niż iron helmet. Czas nam powie. Jest możliwość, że uzyskał go za kombinowanie z "lokalnymi władzami" jak to było z pewną użytkowniczką?

Podoba Ci się ta pszczyla? Może chcesz jej wystawić 10 na fotce.pl?
Rocket Slayer jest offline   Odpowiedz z Cytatem