Zobacz pojedynczy post
stary 17-01-2005, 18:12   #11
roland
Użytkownik Forum

roland's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P

roland ma numer GG 2839234
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hoomik
Nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego, jaka bzdure wlasnie napisales... Ale ja nie o tym chcialem w koncu. Ja tu w sprawie frytek Otoz co sadze na ten temat? A to, ze niektorym userom chyba najzwyczajniej w swiecie poprzewracalo sie w ich szanownych lbach. Taaak, zrobmy grupe/temat o frytkach, co sobie bedziemy zalowac. Zrobmy tez o keczupie, majonezie, przyprawach do kurczaka i sposobach kiszenia ogorkow -.- Ludzie, tak wysmiewacie 12-latkow, a sami nie okazujecie sie lepszymi od nich... Jezeli juz tak bardzo chcecie sobie gdzies poflame'owac, to proponuje zrobic forum (dzial? grupe?) 'Offtopic', gdzie wszelkiego rodzaju flame bedzie dozwolony, ale licznik postow zostanie wylaczony, no i oczywiscie wstep bedzie tylko dla chetnych. Czy pomysl przejdzie - nie wiem. Ale w obliczu zaistnialej sytuacji wydaje mi sie to dobrym wyjsciem.
Hehehe. Nie chodzi nam wcale o to, żeby sobie pospamowac. Skoro powstają grupy typu: Redaktorzy(2 osoby), Toun(2 osoby), Shadowdale(1 osoba). Czemu nie mogą być fani frytek?? Skoro są fani Hip-Hop, który jest defakto jednym z typów muzyki, czemy nie może być grupy fanów frytek, które są typem jedzenia?? Skoro już około 20 osób wyraziło chęć wstąpienia do takiej grupy, czemu jej nie może być?? Bo Drom nie lubi frytek?? Myślę, że trzeba iść z głosem tłumów, ponieważ niestety, to nie Matkus jest forem, tylko jego użytkownicy, on jest tylko małą cześcią forum.
tak w tej pierwszej..."
roland jest offline