Zobacz pojedynczy post
stary 13-11-2008, 22:20   #94
JozekCoPchaWozek
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bosy_Wiesniak Pokaż post
Ja oddalem passy do siebie mimo tego, ze mialem czas i chec grania swoim charem, w momencie jednak gdy widze, ze gosc jest o niebo lepszy ode mnie i czysta przyjemnoscia jest ogladanie jego wyczynow, to czemu nie.
Ogolnie ta gra poza setkami wrogow nie dala mi nic. Nawet ciezko powiedziec o jakiejkolwiek przyjemnosci. Poprostu gra jak gra stworzona, by zabijac czas, nude, pozwala przepracowac dzien. Pixel stworzony przez niemcow, gdzie jedynym zadaniem jest lizanie dupy by przetrwac, cos na zasadzie podpisania Volkslisty. Tylko niemcy mogli stworzyc rownie cos manipulujacego ludzki umysl. Tibia to syf, był jest i bedzie, ja potrzebowalem 36 lat zeby do tego dojsc. Moze komus z Was uda sie szybciej to zrozumiec...
Ile osób tyle zdań na ten temat. Chyba, że ktoś własnego zdania nie ma i jest nonkomfornistą. Bardziej w moim poście chodziło mi o tą zasadę "Krowa, która głośno muczy, mało mleka daje" ,a mało jest takich osób co oddają passy, a później na forum piszą np. "Ale dostaliście po pi****e, jakie nooby, wyoraliśmy was" , a na Openie all oglądali z noob chara i nic nie zdziałali ?

/Jozek
  Odpowiedz z Cytatem