daruj sobie ten glos tlumow, bo mi sie przy tym zbiera na spazmatyczny atak smiechu, a uczyc sie probuje

Mysle, ze porownywanie frytek do muzyki to nie jest najlepszy pomysl - rownie dobrze moge porownac kolor skarpetek do wyscigow samochodowych. Musisz sobie uswiadomic, ze mimo wszystko jest to forum jednej z najwiekszych (najwiekszej?) strony o dosc popularnej grze, i ze nie mozna sobie pozwolic na takie wyglupy... Owszem, troche humoru jest potrzebne, nie wskazane bylo by trzymanie sie schematow "piszemy tylko i wylacznie o Tibii i tematach powaznych", ale grupa o frytkach... panie, daj pan spokoj

. A, bym zapomnial o jeszcze jednej rzeczy. Matkus faktycznie nie jest forum, a tylko jego mala (powiedzialbym nawet, ze malenka

) czastka, ale zwroc uwage na fakt, ze to na jego glowie (no i Droma w sumie tez) jest zajmowanie sie takimi sprawami... sam jestem moderatorem na duuuzym forum, i wiem, ze czyszczenie glupot, ktore niektorzy usilnie uwazaja za "madre i potrzebne tematy" do wielce satysfakcjonujacych czynnosci nie nalezy... owszem, daje mi to perwersyjna przyjemnosc

, ale innych korzysci z tego nie odnosze, a procz forum mam(y) tez inne zajecia... wiec apeluje: darujcie sobie te frytki, bo na 99% i tak to nie przejdzie, a tracicie czas, ktory moglibyscie poswiecic na bardziej pozyteczne zajecia.