Temat: Inne Qla Losu Life Guardia
Zobacz pojedynczy post
stary 14-11-2008, 13:42   #6
Qlos
Zbanowany

Data dołączenia: 05 10 2008
Lokacja: Kopenhaga(Dania)

Imię: Qla Losu
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Qlos ma numer GG 528823
Domyślny

Mialem grac druidem (nabilem 16 lvl i ialem 25 mlvl)ale stwierdzilem ze nudny jak dla mnie i za latwo pasc troche to postanowilem zrobic new chara i padlo tym razem na palka.

Mozliwe ze moi koledzy tez beda wrzucac screeny wiec temat bedzie ciekawszy.

Pacca mam bo lepiej sie wtedy skilli nabilem narazie skill 40 dysta na trolach i ani jednego trolla mi nie ubili a na faccu to nie nabil bym bo boty wsiedzie laza na trolach.

Skille do 35 shieldinga na trolach i przezucam sie na roty albo minosy a darashi jakby co mam na sell focus cape4,5k(5k jesli musze podplnac gdzies)
moonlight roda,necrotica i terra roda za 2k all (3,2k u djina) chetni pisac w grze.

Jakby co gram malo w tibie zawyczaj po 1,5h dziennie wiec nie bede tak szybko awansowal uprzedam teraz na poczatku tematu wiec prosze nie pisac ze zadko wrzucam.
Po prostu malo gram i malo screenow mam ale bede dawal co ciekawsze hity, lvle, looty, questy i skille wiec nie powinno bc amlo screenow a nie jak w wiekszoci tematow ze same adv albo looty u mnie postaram sie zeby bylo troche ciekawiej.

@edit:

Mnichu mialem full rook seta.

@topic:
Mam tez pare screenow z knighta wiec bedzie troche do wrzucania jak teraz skillic bede.

Ostatnio edytowany przez Qlos - 14-11-2008 o 13:47.
Qlos jest offline   Odpowiedz z Cytatem