Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lesiru
DDoS
uwazam ze anime-planet jest do "dupy" (kazdy ma wlasne zdanie) dlatego polecam Ci myanimelist.net co moim zdaniem jest o niebo lepsze od anime-planet
|
Ta każdy ma swoje zdanie.
- anime-planet ma przejrzysty spis anime - czysto i przejrzyście, bez jakiś głupich miniaturek i krótkich opisów - chcesz dowiedzieć się o anime to i tak zajrzysz do środka, dodatkowo zestaw anime na daną literę jest na jednej stronie; segregacja według typu, ilości odcinków zbędna na myanimelist.
- anime-planet można przy ogólny podglądacie anime zobaczyć które pozycje się oznaczyło już bez zaglądania wgłąb pozycji lub do profilu.
Szata graficzna strony mi wisi, dopóki jest funkcjonalna, a a-p jak dla mnie ma o wiele lepszą funkcjonalność i przejrzystość.
Edit:
@Rayza
Wolę angielski data book, Polacy tradycyjnie tłumaczą czasami za dużo lub głupio - np. nie spodobało mi się od razu "Korzenia", kurde to powinno być "Root", bez względu czy ma polski odpowiednik.
Mnie ciekawi jego prawa ręka, ni w mandze ni w anime, czy data book nie widać i nie ma powiedziane czy on ją ma czy nie.