NAwet sie w waszych malych rozumkach nie meisci jak bardzo mnie nie interesuje wsyztsko to co sadzicie i jak bardzo nie licze sie ze wsyztskim co tu napiszecie

. Podobnie zreszta na Pacerze. Takich kozakow zza klawiatury to wszedzie pelno. A ja coz, zrobilem blad- dawno tmeu obiecalem sobie nie zgaladac tu a juz napewno nie pisac. Dzis zlamalem te zasade, niepotrzebnie, bo widze ze doslownie kilka moich slow bardzo boli internetowych napinaczy. Zatem znow deklaruje, ze na dluzszy czas nie zagladam do tego tematu i zajme sie thread aszej gildii.
Tradycyjnie pozdrawiam Towarzystwo Wzajemnej Adoracji, pa dzieciaki.
PS. Co zas sie tyczy zazdrosci... W tym tylko miesiacu wydalem 620k na pacce dla siebie i brata. A zamiast kupowac gp, ja je sprzedaje, kupowanie zostawiajac ludizom dla ktorych ta gra jest wszytskim. Nie wiem po co wogole wspoiminac o zazdrosci gdy tyczy sie to itemow w grze, nawet tak fajnej jak Tibia. zazdroszcze to jednemu typowi panny, ale on jej na allegro nie kupil. A jesli Hono nie zdobyl teog n allegro, to moze powiecie mi ze zlocil to wsyztsko i zarobil uczciwa gra na pacerze? No wiadomo, ze nie dlatgo dyskutujemy o niczym. Tzn ja juz nie dyskutuje, bo jak wspomnialem wyzje wielkim moim bledem bylo znizenie sie do poziomu pewnych panow z tego tematu. No tam, pa dzieciaki po raz drugi.