Zobacz pojedynczy post
stary 15-11-2008, 09:47   #78
ti-rex
Użytkownik forum

Data dołączenia: 25 07 2005
Lokacja: Szczecin

Żarówka Update

Zawsze gdy nadchodzi czas update z niecierpliwością czekam na newsy co fajnego wprowadzą Zazwyczaj im coś nie wychodzi ale czasami są też przebłyski. Kiedyś zrobili balans w którym zdupczyli profesje magiczne (to moje zdanie), np.
Kiedyś 60-o lvl-owym sorcem waliłem z visa po 180 i to 2 razy szybciej niż teraz (teraz 110 lvlem po 160). Zabrali nawet ue (które było w końcu charakterystycznym spellem dla profesji ofensywnej jaką był sorc). O sd nie będę się rozpisywał bo mimo że większość lepszych potworków nie jest na nie podatne to chociaż 3x strzałowe teraz są. Co do uh to nie będę się wypowiadał bo już ich chyba nikt nie używa.

Wchodząc na tibię i patrząc wokół siebie widzę samych paladynów, a czasami zdarzy się knight i druid.

Zamiast pól roku swojej pracy poświęconej update-owi - kilku mało przydatnych rzeczy powinni dodać więcej wandów,rodów i run ,a jak nie to chociaż mfy ktore by dawały z 500 many sorcowi/druidowi (to już by poprawiło ich sytuację ... biorąc pod uwagę chociaż anihilatora). Przydałoby się też publiczne miejsce do skillowania (np. jakaś polana z wypchanymi kukłami do bicia )

Fajnie by było jakby zrobili nowe tereny do expienia np. dragi, gsy itd. Bo po co nam kolejne miasto w którym zwykle siedzą 3 osoby w depo ....a w tym samym czasie na dragon lair przypada 10 osób na 1 draga. Ja bym zmierzał w tym kierunku .... aby coś z tym zrobić.

Ostatnio edytowany przez ti-rex - 15-11-2008 o 09:52. Powód: błąd w zdaniu xd
ti-rex jest offline