Zobacz pojedynczy post
stary 15-11-2008, 12:50   #2199
Gonzo
Dinozaur

Gonzo's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2003

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vatian Pokaż post
Gonzo oO

wtf are you doin' here?

Grasz tutaj cos teraz, czy tylko chwilowo? bo wlasnie zastanawiam sie zeby gdzies sobie zaczac, a Valoria nudzi powoli, z aldora to samo- mysle o Elysii, Kyrze, badz Obsidii.

'Fajnie jak na kombajnie!'

ps. 14.12 - no name, polmetek.
A walczę sobie w wojnie przeciwko Siejejejejejnikom. Elysia zdecydowanie bardziej mi się podoba od Valorii, bo na Valorii ta wojna była taka jakaś niewyraźna, nie było wiadomo, kto był spy, a kto nie. Tutaj spy nie ma (chyba?). Rób maga i chodź do Occido Aevum, a na GG napisz do mnie to Ci venta założę :*.

PS. półmetek której szkoły? ;> Bo brzmi ciekawie, a no i No Name, mrauu <3.
PS2. ONE LOVE W HALI LUDOWEEEEEJJJJJ DZISIAJJJJ WOOOOOO.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Midarth Pokaż post
Laskawie Gonzo skoncz pierdolic, bo jak do tej pory gowno zrobiles, i 70% OA takze, jak to jest ze kiedy zabilismy Eddiego i nagle dologowalo was 10 osob tak ze bylo was 2 razy wiecej niz nas nikt nie wybiegl i nie probowal nawet walczyc? Pogodz sie z faktem, ze jak nie macie ustawionej openki i ogarnietych ludzi z Lunary czy chuj wie skad, to nie zrobicie pz nawet jak nas bedzie 3 razy mniej, bo nie obsadzicie charow ktore kupil Kittel i wiekszosc z was to pierdolone nieogary i nie ma sie co oszukiwac ze jest inaczej.
Co do naszej gildiowej roboty - jak na razie to skopaliśmy Wam dupę 11:1 na opence. Co do Eddiego - Która to była godzina? Północ? :| Myślisz, że mamy ludzi o tej porze? 6-7 osób poleciało tam do Was (w tym "nieogar" Kittel), ale stwierdzili, że nie ma sensu, bo przez Waszego stacka w taką liczbę osób i tak się nie przebijemy. Czego Ty oczekiwałeś, szansy, że dojebiesz jeszcze nas kilku? BTW, uważasz się za pro ogarniacza? No braaaawo <klap klap>, jesteście zadowoleni, że ujebaliście Eddiego (który i tak to odrobi niedługo), a mogliście ujebać dwie osoby. Ja byłbym średnio zadowolony.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Midarth Pokaż post
Ps. Jak to sie stalo, ze jeszcze 2 tyg. temu lizales mi dupe ze chcesz dolaczyc, ze tez jest z Wroclawia, a tu nagle sie okazuje ze jestes przeciwko nam? ;o
Chciałem znaleźć jakąś gildię, gdzie byliby Polacy. Jeśli te trzy pytania, które Ci zadałem:

"Z Wrocławia jesteś?"
"Rekrutujecie może?"
"Jaka dzielnia?"

Uważasz za lizanie dupy, to masz nieźle zrytą banie i przerośnięte ego, a ja jestem całkiem zadowolony, że jednak nie doszedłem.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kenow Pokaż post
on raczej mowi to z usmiechem i wysmiewa Twoje bieganie na ob
a w carlin z tego co wiem to nic nie mielismy ; o
nie no spoko, nic juz nie mowie

btw. ktos w WoW'a tu gra? ^^ "The day of wrath has come" ; D
Myślałem nad ew. wykupieniem, ale nie jestem pewien, czy mam czas na questing. :<

Dodali jakiś nowy BG? I czy jest lepszy od EOTS ;>.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Decade Pokaż post
Polmetki sa zajebiste
Ta, jeśli nie masz do czynienia z 4ma bramkarzami, tak jak miesiąc temu moja ekipa. (Maciuś you know what! )

Ostatnio edytowany przez Gonzo - 15-11-2008 o 13:32.
Gonzo jest offline   Odpowiedz z Cytatem