Rozumiem, ze teraz jest jakas moda na "WoW > Tibia"
To, ze daja buffy to chyba normalne co nie? lol
A nawet jak z WoWa sciagneli to co z tego? Mogli sciagnac z Metin2, tam to jest od cholery buffow i w miare fajnych, ale tego nie zrobili. Macie z tym problem to sobie do nich piszcie <lol2>
I przestancie juz pieprzyc, ze tibia to jeszcze troche i bedzie ots, a co byscie chcieli, zeby tibia stala w miejscu? To jest chyba logiczne, ze gdyby byla ta wasza tibia 7.4 i stala w miejscu, nic by w niej nie ulepszali to by ten licznik na tibia.com zmienil sie do chyba max 500 osob
Jeden chce zeby ms byl rox, drugi chce ek, a trzeci rp (w sumie ten to juz jest no ale kij tam xd) i skad CipSoft ma niby wiedziec co kazdy z was chce? On robi po swojemu i ma gdzies to co o tym myslicie
Zalozylbym sie chyba nawet o 10mln zl, ze gdyby jedno z was zarzadzalo CipSoftem to byscie jeszcze bardziej ta gre zjebali ;f
W ogole to nie wiem po co te zbedne komentarze (w tym moj rowniez, zastanawiam sie po co w ogole wam cokolwiek probuje uswiadomic skoro i tak z 80% was ma to gdzies i bedzie spamowac dalej xd), i tak bedziecie grac i tak, chyba ze lubicie tak pieprzyc bez sensu xd
No ale to juz wasz problem, ja tam kazdy update odbieram pozytywnie (tak mi sie zdaje przynajmniej xd)
|