Zobacz pojedynczy post
stary 15-11-2008, 13:30   #112
Diegoholikus
Użytkownik Forum

Diegoholikus's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2007
Lokacja: Płock

Stan: Na Emeryturze
Imię: ----
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maxiv Pokaż post
Rozumiem, ze teraz jest jakas moda na "WoW > Tibia"
To, ze daja buffy to chyba normalne co nie? lol
A nawet jak z WoWa sciagneli to co z tego? Mogli sciagnac z Metin2, tam to jest od cholery buffow i w miare fajnych, ale tego nie zrobili. Macie z tym problem to sobie do nich piszcie <lol2>
I przestancie juz pieprzyc, ze tibia to jeszcze troche i bedzie ots, a co byscie chcieli, zeby tibia stala w miejscu? To jest chyba logiczne, ze gdyby byla ta wasza tibia 7.4 i stala w miejscu, nic by w niej nie ulepszali to by ten licznik na tibia.com zmienil sie do chyba max 500 osob
Jeden chce zeby ms byl rox, drugi chce ek, a trzeci rp (w sumie ten to juz jest no ale kij tam xd) i skad CipSoft ma niby wiedziec co kazdy z was chce? On robi po swojemu i ma gdzies to co o tym myslicie
Zalozylbym sie chyba nawet o 10mln zl, ze gdyby jedno z was zarzadzalo CipSoftem to byscie jeszcze bardziej ta gre zjebali ;f
W ogole to nie wiem po co te zbedne komentarze (w tym moj rowniez, zastanawiam sie po co w ogole wam cokolwiek probuje uswiadomic skoro i tak z 80% was ma to gdzies i bedzie spamowac dalej xd), i tak bedziecie grac i tak, chyba ze lubicie tak pieprzyc bez sensu xd
No ale to juz wasz problem, ja tam kazdy update odbieram pozytywnie (tak mi sie zdaje przynajmniej xd)

Ziomek masz rację oni się "TROCHĘ" opierają na WoW'e jak ktoś grał lub gra w WoW'a zauważył, że te czary które uzyska Knight są identyczne w nazwie i w właściwościach jak przy warriorze w WoW'e. A te nowe miasto co teraz ma być w 90% przypomina mi Shattrath City w Terrokar Forest na Outlandzie. Jestem ciekawy co będzie dalej pkt. honor za zabijanie xD czy jazda na mountach xD.
14:03 Matadore Hard core [121]: i [***] ze mam 13 lat
14:03 Matadore Hard core [121]: ?
14:03 Matadore Hard core [121]: mam wiekszy lvl od ciebie
14:03 Matadore Hard core [121]: zal.pl
14:04 Diegoholikus [121]: wiekszy?
14:04 Matadore Hard core [121]: ta?
Diegoholikus jest offline