1) Na imię mi Piotrek, lat 14. Interesuję się grafiką, trochę informatyką i angielskim. Pracy jeszcze nie mam, a w szkole trzymam średnią powyżej 4.0

.
2) Na forum jestem już ponad rok (nie patrzeć na to konto, stare z jakieś powodów mi nie działało, obecnie ma założonego bana, też nie wiem dlaczego). Sukcesów zbytnich nie miałem, na innych forach czasami bywam moderatorem.
3) Obecnie w Tibię nie gram (problemy z internetem), ale staram się być na bieżąco. Niegdyś 39 elder druid, jako takie doświadczenie z gry mam.
4) Miło by było wspomóc
www.tibia.pl, szczególnie że przesiaduję tu 3-5h dziennie i jest to moja ulubiona strona.
5) Sądzę, że się nadaję. Potrafię się wyluzować i podejść do wszystkiego ze spokojem, ale gdy trzeba wziąć się do pracy, traktuję to na poważnie.
6) Póki co, nie. Narazie strona wydaje się być wystarczająco rozwinięta, może jakieś pomysły dojdą w swoim czasie.
7) Najchętniej tłumaczyłbym niusy z tibia.com. Jako takie pojęcie z angielskiego mam, jadę na piątkach, na prywatnych lekcjach przerabiam materiał do matury.
8) Sądzę, że wszystkie argumenty zawarłem wyżej. Nie ma potrzeby dopisywać niczego więcej, no może tylko tyle, że wiek to nie wszystko

. Reszta należy do was.