1) Nazywam sie Robert, mam 17 lat. Interesuje sie dosyc siatkowka, pilka nozna (ogolnie sporty), informatyka, troche matematyka, grafika komputerowa. Mialem srednia 3.92 w 1 klasie liceum o profilu mat-inf-fiz.
2) Na forum jestem zarejestrowany od ponad roku, ale rzadko wtedy na nim przebywalem. W 1 poscie dostalem swoje pierwsze ostrzezenie, ale coz.. tak to bywa : P Na wakacjach z powodu wielkiej nuudy zaczalem coraz dluzej przesiadywac na forum, i tak coraz czesciej i czesciej, ze pierwsza strona ktora wlaczam po uruchomieniu przegladarki jest wlasnie forum i strona glowna Tibii.pl.
Sukcesow raczej nie mam, i mnie one nie interesuja - przebywam na forum tylko dlatego, zeby pomoc uzytkownikom.
Co do innych stron - kiedys tylko zrobilem strone mojego gimnazjum, ktora upadla po moim odejsciu ze szkoly. Bylem administratorem w Bilardzie na stronie wp.pl.
3) Gram od 2 lat, mialem 98rp, 51ed i jakiegos 40ek. Mialem Senior Tutora. Moim osiagnieciem jest full assassin ;d Nie jestem typem PA/PG, nie kreci mnie to, chociaz z kumplami pohuncic lubie. Ale tak czy tak wole sobie stac przed depo, porozmawiac z kolegami niz huncic 100 draga solo z horda noobow. Preferuje exp w druzynie.
4) Chcialbym rozwijac swoja prace na forum, a nie ograniczac sie do tych paru dzialow na ktorych odpowiadam.
5) Tak, po dlugim namysle zdecydowalem ze sie nadaje, poniewaz moim celem w Supporcie bylaby pomoc ludziom itd. a nie zdobywanie jakichkolwiek osiagniec czy szpanowanie innym uzytkownikom ze jestem w Supporcie. Wiem, ze to odpowiedzialna praca, dlatego wole mnie na tym stanowisku niz innych ludzi ktorzy nie wywiazywali sie ze swoich obowiazkow - po prostu nie spelniali swojej roli w Supporcie ktora ja powinienem spelniac.
6) *Wiecej moderatorow (to chyba oczywiste, denerwuja mnie tematy w ktorych ludzie po prostu rzucaja sie blotem czy wyzywaja sie nawzajem).
*Zrobienie czegos z quest spoilingiem, bo nie kazdy czyta rozwiazanie do questa - woli rozwiazac go sam.
*Rozpowszechnic reportowanie postow, bo nie za duzo uzytkownikow wie o tym. Ogolnie to zmienic - powinna byc ramka do wyboru typu reporta (spam, wulgaryzmy, itd.) a pozniej opis.
* Poprawki w regulaminie.
* Wiecej podforow w dziale Wydarzenia ze swiatow, i moze tam bysmy wrzucali zdjecia do 1 tematu? bo w dziale Zdjecia jest taki syf, ze ciezko cokolwiek tam znalezc.
Mogloby byc wiecej, ale nie ma sensu rozpisywania tego. Jak gdzie indziej zapytacie mnie o to samo, moglbym wymieniac i wymieniac...
7) Tlumaczeniem teaserow, eventow oraz innych informacji z Tibii.com. Z angielskiego na koniec roku mialem 5. Duzo wypowiadałem sie na forum.tibia.com oraz na Helpie. Przy okazji czasem z nudy tlumacze sobie jakies teksty aby poprawic moj angielski, poznac nowe slowka itd.
Moglbym rowniez zajac sie aktualizowaniem danych na temat questow, potworow, przedmiotow oraz innych danych. Mam duza wiedze na ten temat.
Rozwijac strone wraz z pozostalymi czlonkami Supportu. (a w szczegolnosci Tibia Earth)
8) Jestem odpowiedzialny, dosyc pracowity, systematyczny, mam duzo czasu na poswiecenie dla Supportu, uczciwy. Po obeznaniu sie z otoczeniem (w tym wypadku Support) dobrze pracuje z ludzmi, raczej nikt nie mial do tego zarzutow. Nie jest latwo mnie sprowokowac, ale zdarzalo sie to. Mam dosyc duza wiedze o Tibii ktora moglbym przekazywac na stronie Tibii.pl.
pzdr, robek
@edit
w pkt. 7 zle skopiowałem. pisało 'na koniku' a powinno 'na koniec roku'
Ostatnio edytowany przez robek - 15-11-2008 o 19:14.
|