Zobacz pojedynczy post
stary 15-11-2008, 16:46   #4
Dragon-Fly
Arbiter Elegantiarum

Dragon-Fly's Avatar

Data dołączenia: 10 01 2008
Wpisy bloga: 2

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Artanaro
Profesja: Knight
Świat: Menera/Nebula
Poziom: 45
Skille: ~70
Poziom mag.: 5
Dragon-Fly ma login Tlenu dragonflyer@tlen.pl
Domyślny

1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Borys, na forum znany jako ważek. 14 lat, interesuję się geografią, informatyką, ekonomią, kolarstwem i pływaniem. W szkole należę do "czołówki" uczniów, tj. bardzo przyzwoite oceny i osiągnięcia w konkursach. Nie pracuję, chociaż mam już plany związane z ewentualną pracą.
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy, praca na innych stronach internetowych)
Na forum przebywam już prawie rok. Sądzę, że przez ten czas zdobyłem uznanie i szacunek wielu użytkowników. Ostatnio mało udzielam się w tematach traktujących o Tibii, a skupiłem na OWION'ie. Zdarzyło mi się pracować przy paru internetowych projektach, ale nie było to zbyt udane przedsięwzięcie, dlatego uznajmy, że w tym zakresie mam minimalnie doświadczenie. Będzie to dla mnie nowe wyzwanie .
3) Doświadczenie w grze Tibia (poziomy, osiągnięcią itp)
Moja "najlepsza" postać to 42 rycerz z Menery. Po nagłym napływie nowych graczy zniechęciłem się do gry, jednakże w ostatnim czasie wracam do moje 37-ego paladyna na Nebuli, w najbliższym czasie zamierzam zakupić PACC'a. Udało mi się osiągnąć całkiem przyzwoitą wiedzę o tibijskim świecie.
4) Dlaczego chcesz zostać supporterem?
Ponieważ jest to dla mnie nowe wyzwanie. Spędzam na tym forum dosyć sporo czasu, który mógłbym poświęcić na pomoc w tworzeniu strony. Zawsze byłem chętny do pomocy, a praca w supporcie to pomoc dla graczy, szczególnie dla tych nowych, bez których Tibia i forum z czasem przestanie istnieć.
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Nie mi to oceniać, tylko Panu w niebie, no ale...
Uważam, że się nadaję. Jestem osobą sumienną, pracowitą i ambitną (czasem do przesady). Uwielbiam pomagać, zwłaszcza nowym graczom. Już trochę na tym forum jestem, czas przynosić jakieś zyski ;'P.
6) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
1. Stworzyć więcej pod-for w "wydarzeniach ze światów" (np. Menera nie ma swojego pod-fora, a mamy sporo menerańskich graczy na forum).
2. Zaktualizować Tibian Earth, która jest BARDZO pomocna nowym graczom.
7) Czym najchętniej zająłbyś się w Supporcie?
Opisywaniem miejsc, potworów i przedmiotów. Opisywaniem i tworzeniem poradników na temat rożnych miejsc. Ewentualnie mógłbym się zająć robieniem spoilerów. Wiedzę tibijską mam całkiem sporą, dlatego opisywanie i badanie sprawiłoby mi samą przyjemność.
8) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
Bez żadnej fałszywej skromności. Jestem pracowity, odpowiedzialny, dotrzymuję terminów, trzymam poziom(?). Jestem bardzo uczciwy, co sprawiało mi niejednokrotnie problem podczas podrózy przez brutalne tibijskie realia. BARDZO chcę pomóc serwisowi Tibia.pl, aby ciąglę się rozwijał i trzymał wysoki poziom.

Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez Dragon-Fly - 13-12-2008 o 21:45.
Dragon-Fly jest offline