Zobacz pojedynczy post
stary 15-11-2008, 17:37   #5
Corn
Guest

Domyślny

1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Jakub, lat 15. Interesuję się grafiką komputerową, Anime i Mangą. W szkole idzie mi dobrze, zazwyczaj moje świadectwo ma zaszczyt gościć średnią 5.1. Nie pracuję, jednak to nie oznacza, że nie chcę.
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy, praca na innych stronach internetowych)
Na forum jestem około dwa i pół roku*. Myślę też, że jestem dosyć lubiany przez użytkowników. Byłem moderatorem na NewHope, założycielem FakeAreny, założycielem projektu Salvador oraz założycielem upadłego niestety ArtPassion. Jeśli to ma jakieś znaczenie - dodam, że w pełni umiem posługiwać się BBCode na t.pl.
3) Doświadczenie w grze Tibia (poziomy, osiągnięcią itp)
Niegdyś EK na poziomie 122. Na dzień dzisiejszy przez słaby internet musiałem zakończyć jego żywot.
4) Dlaczego chcesz zostać supporterem?
Uważam, że mógłbym się nadać chociażby do moderowania forum czy wymyślania opisów/regulaminów. Poza tym, chciałbym wnieść coś nowego, zostawić jakiś ślad. Mam wiele nowych pomysłów na ulepszenie forum, jednak przy pomocy tytułu zupporta mogę spróbować wnieść je w życie.
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Uważam, że jestem osobą ambitną i skromną. Czasem jednak łapię krótkie dołki, które mogą skutkować krótkim (1-2 dni) brakiem aktywności na forum. Uważam że robota supporta nie jest może wprost stworzona dla mnie, jednak jeśli tylko się dostanę - będę z całych sił starał dawać z siebie wszystko.
6) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Chociażby nowe fora i subfora i wiele urozmaiceń dla grup użytkowników. Chciałbym również umieścić blokadę pisania tematów dla użytkowników z postami poniżej 25 - w ten sposób na pewno liczba trojanów i wirusów w dziale "Filmy" i "Zdjęcia" wrzucanych przez nowych użytkowników gwałtownie by zmalała.
7) Czym najchętniej zająłbyś się w Supporcie?
Moderowaniem forum [; )], pisaniem opisów potworów i przedmiotów, czasem również tłumaczenie newsów.
8) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
W stu procentach władam poprawną polszczyzną (czasem tylko wkradnie mi się jakiś błąd interpunkcyjny ), na poziomie bardzo dobrym "szarżuję" językiem angielskim. Bez skromności - jestem osobą ambitną. W każdej grupie internetowej (mówię tu o Gildiach, Forach) byłem uznawany za najlepszego dyplomatę. Jestem optymistą, gdy jednak przyjdzie co do czego - realizm mą siłą.

*Link do pierwszego konta. Niestety musiałem je opuścić, gdyż zapomniałem hasła zarówno do maila jak i do konta. Cóż, jestem tylko człowiekiem - zdarza mi się zapomnieć