1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Nazywam się Maciek, mam 17 lat i uczęszczam do 3 klasy Liceum Ogólnokształcącego. W tym roku zdaję maturę (z języka angielskiego i polskiego na poziomie rozszerzonym) po czym wybieram się na filologię angielską. Co do moich zainteresowań... myślę, że największym (a raczej najbardziej czasochłonnych) jest zainteresowanie kulturą japońską (a w szczególności animacją). Na własną rękę próbuję uczyć się języka japońskiego. Poza tym, jestem zapalonym numizmatykiem i interesuję się motoryzacją i najnowszą technologią.
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy, praca na innych stronach internetowych)
Na forum urzęduję od 4 lat, jest to moje pierwsze i jedyne konto. Chociaż ostatnio całą swoją działalność skoncentrowałem na OWiONie, myślę, że na forum jestem dosyć rozpoznawany (co już uznaję za "jakiś" sukces). Co do pracy na innych stronach, byłem moderatorem na kilku nieliczących się forach.
3) Doświadczenie w grze Tibia (poziomy, osiągnięcia itp)
W Tibię gram od września 2004 roku. Podczas swojej przygody z tą grą miałem wiele mniej lub bardziej ważnych postaci na wielu różnych światach. Myślę, że do najważniejszych moich postaci można by zaliczyć 105 Druida, 102 Paladyna i moją obecną postać, 93 Rycerza. Za nie lada osiągnięcie w grze uważam znalezienie wielu dobrych przyjaciół (z którymi utrzymuję kontakt także poza Tibią). Poza tym, zmierzyłem się z praktycznie każdym potworem w grze i wykonałem lwią część zadań.
4) Dlaczego chcesz zostać supporterem?
Myślę, że dlatego, bo chcę się przyczynić do rozwoju strony, na której spędzam największą ilość czasu. Oczywiście, chciałbym zawrzeć też nowe, ciekawe znajomości.
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Myślę, że tak. Uważam się za człowieka odpowiedzialnego, szczerego i (zwalczając wrodzone lenistwo

) punktualnego. Poza tym, lubię pracować w grupie i uważam, że z tym także nie będzie najmniejszych problemów.
6) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Cóż, osobiście uważam, że przydałoby się więcej opisów (chociażby przedmiotów, potworów, itp.) utrzymanych w konwencji fantasy. Na pewno urozmaica to stronę. Po drugie, myślę, że warto byłoby zrobić tak rozbudowaną bazę danych, jak na wiki (bo nie każdemu chce się tam zaglądać). Po trzecie, trzeba poprawić funkcjonowanie samego forum, m. in. poprzez zwiększenie liczby moderatorów i poprawę funkcji raportowania.
7) Czym najchętniej zająłbyś się w Supporcie?
Na pewno tak jak moi poprzednicy, tłumaczeniami (w których myślę, że mam większe doświadczenie - bez obrazy panowie). Chętnie pisałbym też wyżej wspomniane opisy (także w języku angielskim) i zajął się ogólnym zbieraniem danych (czy to dotyczących questów, czy potworów, czy miejsc). Oczywiście, mógłbym też służyć pomocą obecnym moderatorom.
8) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
Myślę, że w swojej dziedzinie mam duże doświadczenie (tłumaczyłem zarówno teksty publicystyczne, jak i chociażby napisy do filmów). Poza tym, jestem chętny do współpracy i dobrze dogaduję się z innymi.
Pozdrawiam,
Grocix