Zobacz pojedynczy post
stary 15-11-2008, 18:37   #7
Serious Sam
Użytkownik Forum

Serious Sam's Avatar

Data dołączenia: 27 04 2006
Wpisy bloga: 16

Serious Sam ma numer GG 1542247
Domyślny

1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Witam.
Nazywam się Artur i mam 16 lat.Aktualnie chodzę do Londyńskiego College'u, uczę się dobrze, jestem jednym z najlepszych uczniów w klasie z: matematyki, angielskiego i informatyki. Posiadam wiele zainteresować, od kultury japońskiej, poprzez informatykę, do gry w kosza. Najbardziej natomiast interesuję się, oraz przyszłość swą wiążę z programowaniem komputerowym.

2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy, praca na innych stronach internetowych)
Forum to poznałem około 4 lata temu, jednak swoje jedyne konto założyłem dnia 27 kwietnia 2006 roku. Głównie uwagę skupiam na Owionie, jednak czasami zdarza mi się wyrazić swoją opinię w innym dziale. Jeszcze niedawno, często udzielałem się w forum grupy ''Tawerna RPG'', niestety teraz owe forum ''zamarło''.Czy jestem znany na forum? Myślę, że przez niektórych użytkowników owszem, jednak wolę pozostać skromny i zostawić tą sprawę.

3) Doświadczenie w grze Tibia (poziomy, osiągnięcia itp)
Moją pierwszą postać założyłem jeszcze za czasów tibi 7.5 - rycerz.Największy poziom, jaki osiągnąłem, to 50. Pomimo poziomu w grze, moja wiedza o tibi nie jest mała.

4) Dlaczego chcesz zostać supporterem?
Przede wszystkim chciałbym pomagać w rozbudowie strony.Liczę także na nowe przyjaźnie i miłą atmosferę. Spędzam na tej stronie bardzo dużo czasu i chciałbym zacząć po prostu pomagać.

5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Uważam, że jak najbardziej tak. Umiem dogadać się z ludźmi, zawsze staram się wykonać powierzone mi zadania. Bardzo lubię pracować w grupie, więc myślę, że nadam się na tą pozycję.

6) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.

Nie mam żadnych propozycji na rozwój strony.

7) Czym najchętniej zająłbyś się w Supporcie?
Czym by się dało. Każde zadanie postaram się wykonać bardzo dobrze.

8) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas

Nie mam doświadczenia, jednak mam w sobie dużo chęci do pracy i myślę, że to wystarczy. Język Angielski znam dobrze, oraz wiem dużo o obyczajach panujących na forum. Gwarantuję swoje pozytywne nastawienie do pracy.

Serious Sam

Amor patriae nostra lex!

Miłość ojczyzny naszym prawem!

Ostatnio edytowany przez Serious Sam - 15-11-2008 o 18:41.
Serious Sam jest offline