1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
• Kamil
• 16 lat
• Interesuje się informatyką i komputerami
• Uczęszczam do Liceum Ogólnokształcącego o profilu Matematyczno-Informatyczno-Biologiczno-Fizycznym
• W szkole jak to w szkole idzie mi dobrze, przeważnie świadectwo jest poplamione biało-czerwonym paskiem
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy, praca na innych stronach internetowych)
• Z silnikiem forum jestem dobrze obeznany pracuję na nim już dosyć długo
• Największym sukcesem jest pozycja Super Moderatora na Hunted.pl
3) Doświadczenie w grze Tibia (poziomy, osiągnięcią itp)
• Zbyt dużego doświadczenia nie mam ale wiedzę mam dosyć sporą
4) Dlaczego chcesz zostać supporterem?
• Chcę pomóc w rozwijaniu strony aby odzyskała dawny "blask"
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
• Uważam że nadaję się na tą pozycję, gdyż mam sporo wolnego czasu który mógłbym poświęcić stronie, dobrze wiem jak działa forum więc nie będzie problemu żeby się w tym połapać. Dobrze pracuje mi się w grupie co sporo osób może potwierdzić.
6) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
• Jak zapewne wiele osób zauważyło na głównej stronie jest opcja wyboru pomiędzy językiem strony Polski/Angielski lecz ona nie działa i trzeba by było to zrobić aby nie tylko Polacy mogli korzystać z tej strony ale również i obcokrajowcy.
• Obecny poziom newsów oraz szybkość ich ukazywania się nie jest najlepszy (bez obrazy ale to prawda), więc trzeba by to poprawić
7) Czym najchętniej zająłbyś się w Supporcie?
• Najchętniej zajął bym się pisaniem newsów gdyż mam z tym do czynienia codziennie na Hunted.pl
• Postarał bym się pomóc w stworzeniu angielskiej wersji strony
8) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
• Uważam iż jestem osoba którą szukacie.

Mam spore doświadczenie i chęć do pracy nie tylko samemu ale również i w grupie. Staram się pisać poprawną polszczyzną tzn nie popełniać błędów i pisać zrozumiale dla innych.
Ale wybór i tak należy do Was.
Pozdrowienia
Kamil