Zobacz pojedynczy post
stary 17-01-2005, 20:27   #33
Parys
Mytho(L)ogy Hero

Parys's Avatar

Data dołączenia: 13 04 2004
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 1

Domyślny

Więć tak. Drodzy wszycy Ci, którzy uważają, że forum to forum, a IRC to IRC. Skoro nie jesteście na IRCu, to skąd macie coś o nim wiedzieć, co się tam działo? Wyrażacie swoje zdanie, niewiedząc nawet dokładnie o co poszło. "Bo Oxy założył temat, fajni ludzie go poparli to ja też".
No dobra teraz dalej: Zamieszczam wybrane cyaty oraz log, jak komuś by się nie chcaiło czytać.Wypowiedzi, które nie wnosiły nic do tematu oraz były o czymś innym wyciąłem.
Cytuj:
[16:43] <@MatKus> [o2][off] : zakladanie grupy to jakies 20-30 minut zabawy (zabawa uprawnieniami)
No tak czas to pieniądz...
Cytuj:
[16:43] <@MatKus> zdejmowanie jest szybsze o wiele, ale nie chce mi sie bawic pol godziny, zeby za miesiac wywalic to
No, ale niektóre grupy mają po 2 osoby (Shadowdale, Toun). Kulinaria to temat na miesiąc? Czyli sądzisz, że ludzie w wieku 11(Od She zaczynać) do 1 7lat nie mogą siedzieć przy kuchni? Bo to zadanie dla Kobiet? Smakosze nie zajmują się tylko pichceniem, a wręcz tylko wcinaniem.
Kod:
[16:39] <@R4ul|afk> MatKus a grupa smakosze?
[16:39] <@MatKus> jesli chodzi o grupe, to jak na razie jest ona wylacznie powodem smiechu
[16:39] <@MatKus> i zanosi sie na to, ze raczej jej nie bedzie :P
[16:39] <@MatKus> ale juz duzo ludzi sie ubawilo, to musze przyznac
[16:39] <@[o2][off]> MatKus podaj jakis sensowny powod dlaczego mialo by jej nie byc
[16:39] <@R4ul|afk> lol moze byc grupa na konkretny rodzaj muzyki a nie moze byc ogolnie o jedzeniu?
[16:40] <@MatKus> idźcie se z takim czymś na www.przepisykulinarne.pl czy nie wiem, jakie strony są o tym :P
[16:40] <@MatKus> bo o tym temacie bedzie malo dyskusji na forum
[16:40] <@[o2][off]> to niech Metel Militia idzie tez na odpowiednie strony
[16:40] <@R4ul|afk> to niech metal militia idzie na strony dla metalu :/
[16:40] <@[o2][off]> Ordo Invictis itp. tez
[16:40] <@Vall> Rankor: http://images.google.com -> french fries
[16:40] <@MatKus> a nie ma sensu robić grupy, by pisano o tym 10 postów na pół roku
[16:40] <@R4ul|afk> MatKus jak tak bedzie to skasujecie grupe
[16:41] <@MatKus> a czemu nie?
[16:42] <@[o2][off]> Wiec MatKus jak jest za malo postow na ten temat, to mozemy nabic wiecej
[16:42] <@R4ul|afk> matkus widzisz jak ludzie popieraja ta grupe?
[16:42] <+Hubercik> MatKus: i dobrze ci tak, za to ze nie chcesz grupy zrobic
[16:42] <@MatKus> [o2][off] : ilu ludzi? 3? 4? W tym kilku takich, co do kazdej grupy chca isc
[16:42] <@kotlownia> jak mi zalatwicie jakies smaczne potrawy bezmiesne to was popre
[16:42] <@MatKus> chocby i o pierdzeniu grupa ta byla
[16:43] <@[o2][off]> MatKus, jesli grupa bedzie slabo sie rozwiajala to usuniesz i bedzie po sprawie
[16:43] <@R4ul|afk> MatKus daj nam szanse
[16:43] <@MatKus> [o2][off] : zakladanie grupy to jakies 20-30 minut zabawy (zabawa uprawnieniami)
[16:43] <@[o2][off]> MatKus Proszenie was o tą grupe to juz drugi dzien zabawy
[16:43] <@MatKus> zdejmowanie jest szybsze o wiele, ale nie chce mi sie bawic pol godziny, zeby za miesiac wywalic to
[16:44] <@[o2][off]> a Ty podczas zakladania nie mozesz sobie wziac cos do picia i jedzenia?
[16:46] <@[o2][off]> A skoro nie chcesz grupy, to nie miej do nas pretensji jak w OWION bedziemy o tym rozmawiac
[16:46] <@[o2][off]> Ja juz sie wzielem za pisanie recenzji frytek Aviko
[16:46] <@[o2][off]> zaraz dam do OWION.
[16:47] <@MatKus> R4ul|afk : nie bedzie setek tematow. Predzej one sie pokazuja, a bedzie setki banow
[16:47] <@Gewof> ale juz zienielem
[16:47] <@R4ul|afk> MatKus nam pokasowal
[16:47] <@[o2][off]> MatKus chcesz nas za to banowac?
[16:47] <@[o2][off]> no problemo
[16:48] <@[o2][off]> Skoro nie mozemy sobie na tym forum porozmawiac o jedzeniu to mi na nim nie zalezy
[16:48] <@MatKus> [o2][off] : wolno gadac o jedzeniu
[16:48] <@MatKus> kto ci zabrania?
[16:48] <@R4ul|afk> wlasnie nie rozumiem czemu istnieje grupa na KONKRETNY rodzaj muzyki, jeden gatunek, a nie moze istniec ogolnie o jedzeniu?
[16:48] <@[o2][off]> Ty przedchwilą mowiłes, że beda setki banow za to
[16:49] <@MatKus> [o2][off] : setki banow za spam bedzie, jak juz
[16:49] <@MatKus> o to mi chodzilo
[16:49] <@MatKus> jak by sie pojawilo setki tematow o frytkach
[16:49] <Tompior> matkus jak napisze temat: "Frytki" a w poscie: lubie frytki bo sa bardzo fajne
[16:49] <Tompior> to bedzie spam? :D
[16:50] <@R4ul|afk> poto wlasnie jest nam potrzebne suforum naszej grupy
[16:51] <+Szi> Walę to, zakladam temat o jedzeniu
[16:51] <@MatKus> Tompior : to bedzie wkurzania admina i modkow
[16:51] <+Szi> dokladniej o frytkach
[16:51] <@MatKus> a jak wiesz, to jest nawet gorsze od spamu ;0
[16:51] <@MatKus> ;)

Miasto, które przeżyło własną śmierć!

Regulamin
Zbiór poradników Wystaw notkę! Pajacyk
Parys jest offline