Zobacz pojedynczy post
stary 15-11-2008, 19:42   #140
Dzik11
Zbanowany

Data dołączenia: 01 10 2008
Lokacja: Venore

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 60
Skille: 80/80
Poziom mag.: 7
Dzik11 ma numer GG 2997386
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BaxCrow Pokaż post
Kolejny iditoczyny update. Najlepiej niech dodadzą samoloty, pociągi, rowery, żeby można było jeszcze łatwiej ucieć przed wrogiem, przecież to kompletna klapa, teraz to już nawet nie trzeba będzie umieć grac, kompletnie zero, bo teraz to chociaż trzeba umieć jakoś manewrować jak się ucieka, a po tym update, będzie hotkey i BRUUUUUUUM i mnie nie ma.

Buffy w grze 2D - porażka.

Jedyne co w tym update będzie godne uwagi to system party.

Kompletna porażka się zapowiada. Z resztą jak zwykle.
Powiecie, że teraz gra 55.000 ludzi dziennie, tak gra, tylko, że 35.000 z nich to boterzy, a kiedyś grało 40.000 i z tego może 2.000 to byli boterzy. Ta gra to po prostu dno.

Ps. PASJANS PRZYNAJMNIEJ TRZYMA STYL.

Pozdrawiam. BaxCrow
że byś się nie zdziwił jak dodadzą samoloty, pociągi, rowery bo cipy są do tego zdolne już nie trzeba umiec grac nawet się logowac nie trzeba wszystko za ciebie robi bot a teraz to raczej 54.000 to boterzy a 1.000 to normalni gracze

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dark_solti
BR ???

Robią już z tych pixeli OTSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Cytuj:
Tibia już jest ots

sebastiano
Dużo osób gada tak : Druid teraz udupił maga itp. itd. ,spójrzcie druid to postać lecząca i wspomagająca innych graczy ,a sorc to postać ofensywna.Dla porównania podam czary FACC druida ; exevo frigo hur ( nie liczac hmm itp.) Sorc ,exevo flam hur ,exevo vis lux ,exevo gran vis lux ,exevo vis hur .

Moim zdaniem dobrze ,że Cipsoft utrzymuje druida postacią wspomagająca ,owszem ma pare nowych czarów które kiedyś miał sorek ,ale to nie jest tak dużo żeby tak przesadzać jak wy !

A tak wgl ,to będziecie na żekać tak jeszcze z 2 tyg. po up'ku a potem będziecie gadać że nawet fajne.
nawet cipsoft napisał w którymś newsie że druid staje się magiem natury ale w sumie brakuje mu tylko SD z tego co ma sorc .
Zwykle to takie update nudzi się w tydzień góra dwa

Cytuj:
Maxiv
Rozumiem, ze teraz jest jakas moda na "WoW > Tibia"
To, ze daja buffy to chyba normalne co nie? lol
A nawet jak z WoWa sciagneli to co z tego? Mogli sciagnac z Metin2, tam to jest od cholery buffow i w miare fajnych, ale tego nie zrobili. Macie z tym problem to sobie do nich piszcie <lol2>
I przestancie juz pieprzyc, ze tibia to jeszcze troche i bedzie ots, a co byscie chcieli, zeby tibia stala w miejscu? To jest chyba logiczne, ze gdyby byla ta wasza tibia 7.4 i stala w miejscu, nic by w niej nie ulepszali to by ten licznik na tibia.com zmienil sie do chyba max 500 osob
Jeden chce zeby ms byl rox, drugi chce ek, a trzeci rp (w sumie ten to juz jest no ale kij tam xd) i skad CipSoft ma niby wiedziec co kazdy z was chce? On robi po swojemu i ma gdzies to co o tym myslicie
Zalozylbym sie chyba nawet o 10mln zl, ze gdyby jedno z was zarzadzalo CipSoftem to byscie jeszcze bardziej ta gre zjebali ;f
W ogole to nie wiem po co te zbedne komentarze (w tym moj rowniez, zastanawiam sie po co w ogole wam cokolwiek probuje uswiadomic skoro i tak z 80% was ma to gdzies i bedzie spamowac dalej xd), i tak bedziecie grac i tak, chyba ze lubicie tak pieprzyc bez sensu xd
No ale to juz wasz problem, ja tam kazdy update odbieram pozytywnie (tak mi sie zdaje przynajmniej xd)
nie zakładaj się o 10mln zł bo są osoby które by poprawiły tą grę takie update jakie robi cipsoft ja mogę zrobic w dzień. W wowie nikt nie narzeka że źle zrobili update czyli jakoś Blizzard wie co chce każdy gracz to dla czego cip by nie wiedział a tibia nie może byc ots bo już nim jest
Dzik11 jest offline