Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
|
1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Marcin, lat 15, interesuje się komputerami, internetem i płcią przeciwną. W tym roku kończę gimnazjum, jak na razie bez większych wpadek. Dalej kieruję się na humanistykę. Nie mam problemów z obszernymi tekstami, ogólnie lubię pisać, szczególnie opowiadania.
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy, praca na innych stronach internetowych)
Jestem tutaj już 3 zimę, nie pracowałem na jakichś większych forach, zazwyczaj na małych, tematycznych. Sukcesy? Dla mnie największym sukcesem jest to, że poznałem tutaj super kumpli.
3) Doświadczenie w grze Tibia (poziomy, osiągnięcia itp)
Moja gra w tibie ogranicza się do paru 50 lvli tu i tam. Od dłuższego czasu nie gram, ale systematycznie przeglądam forum, i wiem co nie co, szczególnie na temat Rookgaardu.
4) Dlaczego chcesz zostać supporterem?
Chciałbym wstąpić do supportu chyba z tego samego powodu, co większość użytkowników. Chciałbym uczestniczyć w rozwoju strony, pomagać przy pracach czerpiąc z tego satysfakcje. Do tego kontakt i praca z nowymi użytkownikami sprawiłby mi wielką przyjemność.
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Myślę, że się nadaję. Jestem codziennie na forum, miałbym dużo czasu na pracę. Szybko się nie poddaję, jak mam coś robić, to robię to najlepiej jak umiem, na 110%. Jak już wyżej nadmieniłem, lubię pisać, nie miałbym problemu z przepisywaniem większych tekstów. Wymyślanie takowych to też nie problem, mam zamiłowanie do opowiadań, szczególnie fantasy (co w klimatach tibijskich będzie pomocne). Sprawozdania, relacje, czy proste opisy to też nie kłopot. Lubię pracować w grupie, szybko się w nich odnajduję. Sam jestem towarzyski i otwarty na nowe kontakty, dlatego szybko się zaznajamiam z współpracownikami, a to już połowa sukcesu.
6) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Szybkie reagowanie na błędy, porządek na stronie.
7) Czym najchętniej zająłbyś się w Supporcie?
Właściwie to wszystkim, po za tłumaczeniami. Języki to moja pięta achillesowa. Mógłbym opisywać potwory, bronie, questy. Pisać artykuły o tibijskich wydarzeniach, czy przeprowadzać wywiady na rzecz strony. Mogę sprawdzać teksty pod kątem gramatycznym, interpunkcyjnym i ortograficznym.
8) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
Znam dobrze stronę, lubię pisać obszerne teksty, i dobrze mi się pracuje w grupie. Jestem towarzyski i pozytywnie nastawiony do nowych znajomości.
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
Ostatnio edytowany przez Marcin24 - 19-11-2008 o 18:29.
|