Na początek jedno sprostowanie, prosze nie brać pod uwagi daty rejstracji tego nicku, poniewaz moim pierwszym kontem byl
http://forum.tibia.pl/member.php?u=10351
Niestety po rejstracji nicka pobylem kilka miesiecy na forum i zapomnialem hasla, Mialem w notatniku zapisane ale format i buch.. a teraz zaczynajmy.
1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Mam na imie Patryk, mam 17 lat i uczęszczam do 2 klasy Liceum w Toruniu.
W szkole jak to w szkole, raz lepiej raz gorzej, ogólnie na średnia nie narzekam ponieważ nie spada poniżej 3,8. Interesuję sie piłką nożną (grałem zza czasów gimnazjum w TKP (Toruński Klub Piłkarski) znany również jako Elana Toruń w roczniku 91.
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy, praca na innych stronach internetowych)
Udzielałem sie na wielu forach o różnej tematyce, sukcesów związanych z forum nie miałem. A na forum.tibia.pl przebywam od roku 2004.
3) Doświadczenie w grze Tibia (poziomy, osiągnięcia itp)
W Profilu. Doświadczenie mam w miare duże. Jeżeli będzie potrzeba podania nicka to podam jedynie na PW ze względu na sytuacje na Furorze.
4) Dlaczego chcesz zostać supporterem?
Ponieważ chcę pomóc rozwijać sie serwisowi jakim jest tibia.pl, i mam nadzieje że znowu powróci do "statusu Supported Fansite"
5)Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Odpowiedź jest prosta, zawsze chciałem i lubie współpracować z grupą ludzi którzy również chcą pomóc na rozwój serwisu jak i forum. Oraz dlatego że jeżeli nic nie staje na przeszkodzie to odwiedzam forum oraz strone codziennie. Chyba że jakiś wyjazd lub nauka.
6) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
Poprawienie wszystkich błędów, oraz większa przejżystość strony.
Co do pomysłów jest ich wiele, lecz trzeba to przedyskutować w gronie ludzi, którzy naprawde chcą pomóc serwisowi.
7) Czym najchętniej zająłbyś się w Supporcie?
Naprawde wszystkim, może troche mniej w tłumaczeniach, ale jeżeli są na poziomie podstawowym do przetłumaczenia to oczywiście również moge to zrobić.
8) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas.
Bo jestem osobą która nigdy sie nie poddaje, jeżeli stawiam sobie jakiś cel to staram dążyc by go zdobyć. Pracowitość również jest moja zaletą jak i kultura osobista.
Pozdrawiam.