Zobacz pojedynczy post
stary 15-11-2008, 21:03   #12
Zalgadis
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica

Domyślny

1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)

Nazywam się Wojtek, jestem 16 latkiem i interesuje się płcią przeciwną, sportem, grami komputerowymi. Chodzę na siłownię i gram w Warcrafta 3 The Frozen Throne przez internet.
Często siedzę na gadu i przeglądam forum. Interesuje się także muzyką Rockową, Punkową. Systematycznie chodzę i na siłownię i na koncerty. Lubię także Manga/Anime. W szkole przykładam się jedynie z POLSKIEGO ANGIELSKIEGO I NIEMIECKIEGO, Z niemieckiego mam 6, Angielskiego 5 a z Polskiego -5. Niemiecki znam prawie doskonale z tego że przez rok mieszkałem w Szwajcarii (Urzędowym językiem jest tam niemiecki)
Angielski znam z gier a Polski to wiadomo.

2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy, praca na innych stronach internetowych)

Na forum jestem 3 lata z hakiem, osiągami jakimi mogę się poszczycić to to że znalazłem przyjaciół i rozwijam swoje zainteresowania.

3) Doświadczenie w grze Tibia (poziomy, osiągnięcią itp)

Jakiś tam 50 levelek się znajdzie, kiedyś to było coś, teraz to tylko cyferki.

4) Dlaczego chcesz zostać supporterem?

Bo chcę pomóc! Nawet beze mnie strona dobrze się rozwija, ale zawsze to jedna para rąk do pracy więcej.

5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?

Nadawać się nadaje, tylko będę musiał się przyłożyć ^^.

6) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.

Pomysłów od groma mają inni, ja mogę je wykonać.

7) Czym najchętniej zająłbyś się w Supporcie?

7) Poradniki, tłumaczenia.

8) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas

Ponieważ jak do czegoś się zabiorę to to kończę. I potrafię pisać po polsku !

Z poważaniem Zalgadis.

Edited

Ostatnio edytowany przez Zalgadis - 16-11-2008 o 18:50.
Zalgadis jest offline