Zobacz pojedynczy post
stary 15-11-2008, 21:31   #13
Michoss
Kapłan Preclanski

Michoss's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Sosnowiec
Wpisy bloga: 145

Michoss ma numer GG 5483916
Domyślny

1) Parę słów o sobie:
Imię-Michał
Wiek-16
Zainsteresowania: Komputery, Internet, Fantasy.
Postępy w szkole: 3gim, dobrze się ucz...nie, przecież ja się prawie nie uczę...Mam dobrze opanowany program.
2)Doświadczenie na forum
Staż na forum: 3 lata od rejestracji pierwszego konta.
Sukcesy: Umh...Mam podać tylko te pozytywne? W takim razie-regularne co-update'owe zbieranie screenów, dostarczanie i magazynowanie informacji o aktualizacjach, wcale-nie-rzadsza-niż-spam pomoc użytkownikom.
Sukcesy poza stroną: Administracja forum Pomocfake, o fotomontażach tibijskich. Wielokrotne aktualizacje anglojęzycznej tibia-wiki.
3)Doświadczenie w grze
Postaci: Niestety, najwyższym moim poziomem był 46 MS (aktualnie 45 S po małym wypadku).
Osiągnięcia: Niewielkie. Dwa pacce, większość wykonanych dostępnych dla mnie questów, tutor.
Inne: Największe imho osiągnięcie w tibii: Dostrzegłem w niej fabułę. Znam historię tibii, słyszałem coś o każdym NPC. Potrafię wskazać grób Goshnara, znam imię Beholdera, mówiącego ludzkim językiem, wiem czemu Ferumbras nienawidzi ludzi.
4)Czemu chcę być w Supporcie:
Nie pojadę banałem "Chcę pomóc w rozwoju strony". Strona się dobrze rozwija beze mnie.
Chcę:
-Zadbać o szybką i sprawną dostawę informacji do użytkowników
-Pokazać ludziom, że "Deadeye Devious- Jeden z dowódców najazdu piratów na Liberty Bay" to nie jest najambitniejszy możliwy opis potwora. Chce im udowodnić że w tibii może być jakaś historia, a punkty exp to nie jest najciekawsza rzecz u potwora.
Mógłbym pisać wiele dobrych i ciekawych opisów dla potworów, bossów a nawet przedmiotów.
5)Czy wg. samego siebie nadaję się do supportu.
Mam niską samoocenę, więc imho-nie. Nie wydaje mi się bym był dostatecznie dobry, na szczęście, nie do mnie należy decyzja. Ponoć jestem uparty, konsekwentny i dokładny w tym co robię, nie poddaję się, i pracuję nawet jak wszyscy inni się poddadzą. Może i to prawda. ie będę kontynuować, nie chcę zaniżać swoich szans.
6)Pomysły i propozycje rozwoju strony:
Szybsze aktualizacje, więcej opisów. Reszta jest wg. mnie dobra.
7)Czym najchętniej zająłbyś się w supporcie
Newsy, opisy potworów i przedmiotów, ew. questów.
8)Czemu właśnie ja?
Jeśli jeszcze nie jesteście przekonani, już was nie przekonam. Mogę tylko powiedzieć, że trudno jest znaleźć kogoś takiego jak ja.

Michos
Michoss jest offline