Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kshaq
1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy, praca na innych stronach internetowych)
3) Doświadczenie w grze Tibia (poziomy, osiągnięcią itp)
4) Dlaczego chcesz zostać supporterem?
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
6) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
7) Czym najchętniej zająłbyś się w Supporcie?
8) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
|
Witam
1. Mam na imię Kacper, mam 19 lat. Obecnie zarabiam na studia, planuję dostać się do bardzo dobrej szkoły Nauk Humanistycznych i Dziennikarstwa w Poznaniu.
2. Na tym forum udzielam się od około półtora roku. Wcześniej tylko przeglądałem tematy i zdobywałem doświadczenie.
3. W Tibię gram od ponad 3 lat. Miałem mnóstwo postaci - wiele 30-50lvli, także 68 royal paladina oraz 53 master sorcerera. Obecnie mam 77 royala paladina na świecie Guardia którym aktualnie gram. Mimo tego, że nie osiągnąłem nigdy bardzo wysokiego poziomu uważam, ze mam ogromne doświadczenie w tej grze. Mam wielu przyjaciół na wysokich poziomach, od których wiele się już nauczyłem.
4. Pragnę zostać supporterem, ponieważ uwielbiam pomagać ludziom i dzielić się z nimi moim doświadczeniem oraz wiedzą na temat gry. Mam także nadzieję, że ewentualne zdobycie tej posady pomogłoby mi w jakiś sposób rozwijać się w kierunku humanistyczno-dziennikarskim
5. Według mnie nadaję się znakomicie i z czystym sumieniem mogę podjąć się bycia w Supporcie (patrz pkt 8).
6. Mam sporo pomysłów i koncepcji na rozwój strony. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że nie są idealne i wymagają konsultacji z innymi więc niekoniecznie chcę o wszystkim tutaj pisać. Między innymi chciałbym w jakiś sposób przyspieszyć proces dodawania newsów na stronę główną (chodzi o tłumaczenia newsów ze strony tibia.com), oraz dodać do forum trochę świeżości i profesjonalizmu, aby przyciągnąć więcej dobrych graczy.
7. Sądzę, że w supporcie mógłbym bez problemu podjąć się większości powierzonych mi zadań. Chętnie zająłbym się pisaniem artykułów lub poradników, a w związku z moim dziennikarskim zainteresowaniem mógłbym zająć się także gazetką hunted.pl
8. Myślę, że powinienem zostać wybrany ponieważ posiadam bardzo dużą wiedzę na temat Tibii i mam olbrzymią chęć przekazywania jej innym graczom. Jestem osobą kompetentną oraz godną zaufania, nie stwarzam problemów podczas pracy zespołowej, a wręcz przeciwnie - robię wszystko aby dojść do kompromisu (co może być przydatne, gdy każda z osób miałaby inny pogląd na daną sprawę). Mam także przyjaciół na wielu światach w Tibii, oraz sam jestem aktywnym graczem więc zawsze wiem "co w trawie piszczy".
Mam nadzieje że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie
Pozdrawiam Serdecznie.