Cytuj:
Oryginalnie napisane przez rekinek
@elva
Najezdzaja bo maja takie prawo i koles jest poprostu denerwujacy wychodzac z jakimis durnymi tekstami nie majac czasami pojecia co pisze ;d ale nie wiem w sumie co CI do tego  i po co w to wnikasz. Co do przeklinania to, ktos lubi przeklinac kto inny nie lubi i tyle. Jesli typ do woja pojdize to pewnie tez zacznie naduzywac slow wulgarnych ^^ Chociaz w sumie widze ze nie dociera do niego to co sie pisze wiec moze jednak trzeba nie przeklinac to szybciej do niego dojdzie? ^^
|
Nie wnikam tylko czemu nie potraficie pisac normalnie jak to robi Eneris ,Decade etc. nie reaguja na kazdego kto ich denerwuje jak na robaka ktorego mozna zgnoic za to ze zyje i taki sie urodzil ,a potem zdeptac ;p
Co do przeklinania too :
przy kolezance sobie moge przeklinac bo wiem ze jej to nie przeszkadza
przy nie wiem mamie nie przeklinam bo nie lubi jak ktos przeklina bez wzgl na to czy to robi jej corka czy jakis lebek pod blokiem.
I co ? mam przeklinac bo mi sie tak podoba... , z szacunku do niej tego nie robie przy niej.
Koles mowil ze nie lubi jak sie bluzga w Jego strne, w kazdym razie tak to odebralam jesli zle to w sumie nie ma o czym mowic, to czy z dobrego wychowania (bo jak napisze ze z szacunku do drugiej osoby to mi powiesz ze Go nie szanujesz) nie mozesz dobrac inaczej slow ?
A tak wgl to dajecie sie prowokowac.. ile on tam ma wpisane ? 16 czy 17latkowi ;p
@edit
Rekinek zreszta zoobacz jak Twoj post wyzej ladnie wyglada, odrazu lepiej sie czyta ;d;d;d
I mozna prowadzic ladna dyspute na temat jakiegos nubka xD
ofc bez obrazy Gonzo , ale pomimo to ze stanelam w Twojej obronie to i tak niektore Twoje posty to szatan moc i serio nie wiesz chyba o czym piszesz

, bo wiesz ja tutaj sprawuje role obroncy ucisnionych