@Raul-e tam. A przyszlo ci do glowy ze moge(nie tylko ja ale i wielu innych) nie miec czasu czy ochoty zeby se wchodzic na IRCa? Zreszta, zeby sie z niektorymi waszymi pomyslami zapoznac to trzeba siedziec na IRCu jakis czas. A np. ja wchodzilem(kiedys teraz juz wogole nie wchodze

raz na jakis czas i i tak IRCowe pomysly mnie omijaly. Na forum tez nie siedzi sie dzien w dzien po 20 godzin i nie zna sie po 5 minutach wszystkich nowych tematow i pomyslow. Poza tym, to forum JEST podzielone na IRC i nie-IRC. Czesto gdy gada ze soba w temacie dwoch IRC... to znienacka ktorys powie 'To co mowilismy na IRCu, wiec...' a common person nie wie osohosi. Nie kaz mi znajdowac przykladu, po prostu takie cos bylo...
@Mateusz_90-LOL!!!!!!!!!!!!! Czy o tym co jest niezbedne do zycia da sie zawsze prowadzic dlugie i pasjonujace dyskusje, a o czyms co nie jest niezbedne nie? Co z tego ze gdyby nie bylo zarcia to bysmy zdechli? Co to ma qrde do rzeczy???
A co do grupy Smakosze-wg mnie moze powstac, ale WYDAJE mi sie, ze po krotkim czasie serio padla i nie dalo sie tam nic napisac. Tak mis ie WYDAJE. Co nie zmienia faktu, ze grupa powstac moze(mi to wisi).