Zobacz pojedynczy post
stary 16-11-2008, 01:34   #15
Yakky
Guest

Żarówka Yakky

1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)
Tomek. 17(za 2 tyg. 18). Muzyka, CS 1.6, koszykówka. Chodzę do ogólniaka (profil. ANG-GEO-HIST) średnia 3.66, hmm praca? Na wakacjach w UK jako cleaner-sprzątacz.
2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy, praca na innych stronach internetowych)
Na forum przebywam w zależności ile mam czasu. 2-3h dziennie to tak standardowo. Sukcesy? Dostałem 2 warny, ale nie wiem czy się liczy.
Inne strony: mamy stronę klanu w CS 1.6, pomagałem przy jej tworzeniu, teraz troche zarosła pajęczynami.
3) Doświadczenie w grze Tibia (poziomy, osiągnięcią itp)
W tibię gram od 2005 roku. Lvl: 81, 78, 56, i jakies 45+
4) Dlaczego chcesz zostać supporterem?
Spędzam czasem wiele czasu na forum wydaje mi się najbardziej profesjonalnej stronie fanowskiem w Polsce i czasem ''głupota'' użytkowników doprowadza do szału. Dlatego chciał bym zrobić coś w tym celu, choć to i tak walka z wiatrakami.
Dlaczego jeszcze? Poprostu, chciał bym coś wnieśc od siebie.
5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?
Inaczej bym nie pisał.
6) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.
*co tygodniowe(2 tyg.) sondy na różne tematy. (sondy przyciągają ludzi)
*przywrócenie liczników postów (albo rang za staż/ilośc postów na forum)
*konkursy dla użytkowników z różnych serverów np. na najlepszy blok bez siokera, największe combo w 1 hicie.
7) Czym najchętniej zająłbyś się w Supporcie?
Dział: Filmy/Zdjęcia/Mainland/Wywiady/Wydażenia ze światów
8) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas
Wybierając mnie nic nie tracicie, a możecie zyskać osobę, która może się przydać.

Ostatnio edytowany przez Yakky - 16-11-2008 o 01:35. Powód: pogróbienie pytań