Zobacz pojedynczy post
stary 16-11-2008, 02:46   #16
Koszyk
Moderator

Koszyk's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

1) Parę słów o sobie (imię, wiek, zainteresowania, postępy w szkole, praca)

No wiec zacznę jak każdy. Nazywam sie Kamil liczę sobie 16 wiosen, niedługo 17. Zainteresowania... hmm, ciężko powiedzieć, ale napewno informatyka(grafika), sport (koszykowka, pilka nozna, jazda na rowerze), gry komputerowe, anime oraz manga. Postępy w nauce? No powiedzmy, że są.

2) Doświadczenie na forum (ile czasu, jakieś sukcesy, praca na innych stronach internetowych)

Na forum od 10-05-2005. Sukcesy... cs.tibia.pl team ( o ile można nazwać to sukcesem). Moderator nieistniejacego juz portalu blokersi.net ( serwer o Counter-Strike)

3) Doświadczenie w grze Tibia (poziomy, osiągnięcią itp)

200 Royal paladyn. Wykonana bardzo duża ilość questów. Jeśli będzie to potrzebne podam więcej informacji.

4) Dlaczego chcesz zostać supporterem?

Chciałbym pomóc rozwijać się stronie, w kwestii uaktualniania jej.

5) Odpowiedz sam przed sobą - czy we własnych oczach nadajesz się na tą pozycje i dlaczego?

Wydaje mi się, że tak. Dlaczego? Trudno odpowiedzieć, jestem pracowitą osobą która dąży do obranego celu. Myślę, że to wystarczy

6) Czy masz jakieś propozycje i pomysły na rozwój strony? Jeśli tak, to napisz od razu w skrócie jakie.

Według mojej opini strona jest już wystarczająco rozwinięta, wystarczy ją tylko często aktualizować i wprowadzać poprawki.

7) Czym najchętniej zająłbyś się w Supporcie?

Informacjami o nowych potworach//questach//expowiskach. Myślę, że moją postacią mógłbym dostarczyć informacji o każdym potworze ( no pomijam bossy typu Orshabaal, Morgoroth, Ferumbras)

8) Dlaczego mamy wybrać właśnie Ciebie? Przekonaj nas

Dlaczego... hmm znowu skomplikowane pytanie. :>
Wydaje mi się, że gracz z moim doświadczeniem może pomóc w zdobywaniu pewnych informacji. Spełniam również wszystkie warunki których wymagacie.

Wydaje mi się ze to wszystko z mojej strony.

Ostatnio edytowany przez Koszyk - 16-11-2008 o 03:01. Powód: Literówki.
Koszyk jest offline